Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Naturreservatet Pollino (Il Parco Naturale del Pollino) ligger mellem det sydlige Basilicata og det nordlige Calabrien og er klassificeret som værende Italiens største naturreservat. Reservatet munder både ud til det Joniske Hav samt det Tirrenske Hav.

Reservatets vartegn

Her er tale om et enestående naturområde med utrolige klippeformationer og bjerge med Serra Dolcedorme bjerget som det højeste med sine 2.267 meter. Her findes bl.a. den mere sjældne slangehamsfyr (Pinus Leucodermin Ant.), der i dag er reservatets vartegn, og dyrelivet i parken er rigt - lige fra vilde ulve til sjældne og truede dyrearter som den smukt farvede bille ”Buprestis Splendens”. Pollino Naturreservat rummer også indtil flere fortidslevn, som ældgamle indgraveringer i grottevægge (Grotta Riparo del Romito) ved Papasidero, en kirke klemt inde i en grotte med relativt velbevarede vægmalerier og altre (Grotta di S. Angelo) ved San Donato di Ninea.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Motorvejen

Hvem havde troet, at der i dette naturrige paradis også løber en motorvej (A4/E45)? Området er så stort at det har været noget nær umuligt at undgå at lægge en motorvej herigennem, men heldigvis er det kun en kortere del det drejer sig om. Er man kommende fra Campania og Basilicata på vej mod det sydlige Calabrien får man fornøjelsen af at køre igennem Pollino Naturreservat, hvor man fra motorvejen ved byen Morano Calabro også kan beskue de smukke ruiner af klostret ”Convento di Colloreto” bygget i 1545 ved.

Læs mere om Pollino Naturreservat

Aktiviteter

Man kan involvere sig i indtil flere aktiviteter lige fra trekking i meget varieret landskab (så her er udfordringer for alle), rafting, mountainbike, bjergbestigning, grotteudforskning og langrend.

Her findes mere info om parken (kun på italiensk):
- http://www.longoweb.com/parcopollino

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Populært i Calabrien

Agriresidence Ninea

Capo Vaticano

Le Case di Berto

Capo Vaticano

search map