Villa i Parghelia i Calabrien

Villa Petrassi

 
Villa Petrassi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Petrassi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Parghelia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Petrassi ligger i et villakvarter på skråningerne over Parghelia strand, ca. 4 km fra Tropea. Der er ca. 100 meter ned til den gode sandstrand og det krystalklare vand. Nærmeste spisesteder ligger ca. 2 km herfra.

Fra villaens terrasse, hvor der er svømmebassin, har du udsigt over vandet og over kyststrækningen. Terrassen er ret stor og der er god plads såvel til solbad som til hygge og spisning under parasollen eller under halvtaget ved husets facade. Ved huset finder du endvidere parkeringsplads.

Læs mere om Villa Petrassi

Villa med 6 sovepladser (ca. 120 m²):
- Villaens indre areal er ca. 120 m² og består af køkken med 4 gasblus, ovn og opvaskemaskine samt udgang til terrasse, opholdsstue med sofa, tre soveværelser med to sovepladser i hvert (dobbeltseng eller to enkeltsenge) og to badeværelser med toilet og bruser. Villaen er desuden udstyret med grill, vaskemaskine og fjernsyn. Man fornemmer at ejeren af huset også selv benytter det af og til, da der er flere personlige pynteting i villaen.

Skjul teksten
 
 
search map