Villa i Parghelia i Calabrien

Villa Maria Teresa

 
Villa Maria Teresa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Maria Teresa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Parghelia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem de historiske byer Tropea og Pizzo - nærmere bestemt ved byen Briatico - ligger denne lejlighed på kanten af en klippeskrænt lige ud til havet. Oppe fra haven er vandet så klart, at man tydeligt kan se fisk, klipper og havbund.

Boligen ligger for enden af en blind vej, og derfor er man skånet for trafikstøj, men i nærheden passerer toget, hvilket kan høres, men det virker ikke generende. Villaen ligger i tæt bebyggelse med omkringliggende huse – dette opvejes dog af havets nærhed og storhed samt den rige beplantning i haven.

Læs mere om Villa Maria Teresa

Huset er 10 år gammelt og nymalet. Fra den overdækkede terrasse kan man nyde den friske havbrise og se helt til vulkanøen Stromboli, hvis vejret tillader det. I haven kan man enten ligge i solen eller svale af i skyggen under et af de mange træer. Fra haven er der en trappe ned til en lille privat strand, hvor man både finder groft sand og klipper.

Villa med 7 sovepladser:
Villaen er fordelt på tre etager med indgang fra øverste etage, som ligger i gadeniveau. I hovedbygningen er der et soveværelse med dobbeltseng og udgang til stor terrasse med havudsigt, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med tre enkeltsenge, to badeværelser med toilet og bruser samt opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn) og udgang til haven, hvor der er bord, stole og grill samt havudsigt.

Villaens hovedbygning er lys og rummelig (ca. 140 m²), og der er både vaskemaskine og opvaskemaskine. I stueetagen er der et lille anneks (ca. 45 m²) med rummelig opholdsstue og et fuldt udstyret køkken, samt et soveværelse og bad. Da annekset og især soveværelset her ligger delvist under jorden, er dets eksistens blot til orientering og vi fraråder i øvrigt, at man benytter disse to ekstra sovepladser til overnatning.

Skjul teksten
 
 
search map