Anmeldelser af Villa Malcontenta

 
Villa Malcontenta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Malcontenta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Parghelia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Malcontenta

Læs personlige anmeldelser af Villa Malcontenta som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Malcontenta. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kaj Aage og hans rejsefæller fra Holte boede på Villa Malcontenta i Parghelia fra d. 23. til d. 30. juni 2007. Inden da boede de 1 nat i Amalfi.

Vi giver gerne en tilbagemelding på vores tur til Calabrien.

Vi var fem, der tog fly til Rom og derfra lejede en bil til de sidste 700 km. Vi dummede os og tog kystvejen. Det er alt for besværligt. Derfor kom vi først sent, sent til det dejlige hotel Floridiana i Amalfi. Et rigtig godt hotel, specielt et godt tre-sengs værelse med hems, men svært at finde. I bør nok skrive, at via Brancia er en trappe - ikke en vej. Men efter ankomsten til byen gik det åbenbart som en løbeild, at vi var der, så en venlig mand fra garagen mødte os på gaden og tog sig af vores bil. Fin service!

La Malcontenta var et pragtfuldt hus. Modtagelsen var også OK, vi mødtes på en tankstation og kørte i cortege til huset. Vi havde håbet der var gå-afstand til byen. Det bør I nok præcisere, at der ikke er. En anden skuffelse var stranden, der er meget stenet og i blæsevejr ikke brugbar.

Men huset var til gengæld bedre end forventet. Det er bare helt perfekt. Vi var så også heldige, at der ikke var naboer hjemme den uge. Man bor jo lidt tæt.
Vi fik besøg af vores datter, som fløj via Rom til den lokale lufthavn. Det er Ok.

En absolut god oplevelse og et pragtfuldt hus.
God service hele vejen igennem.
Tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map