Villa i Parghelia i Calabrien

Villa Malcontenta

 
Villa Malcontenta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Malcontenta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Parghelia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tænk sig at kunne sammensætte sin ferie af følgende ingredienser: en hyggelig villa i bedste Middelhavsstil, en kolossal stor terrasse, en dejlig pool og en svimlende panoramaudsigt med udsyn til nogle af Italiens mest fascinerende sandstrande. Villa Malcontenta er til fulde i stand til at indfri disse drømme!

Villa Malcontenta ligger i højdedragene få kilometer fra den charmerende historiske by Tropea. I hele området finder man flotte hvide sandstrande og indbydende azurblåt vand. Villaen har pool med jacuzzi, stor delvist overdækket terrasse med grill og en dejlig have med spændende sydeuropæisk flora og terracottakrukker.

Læs mere om Villa Malcontenta

Villa med 6 sovepladser (med terrasse, havudsigt og svømmebassin):
- Indvendig er indretningen særdeles hyggelig, og der hersker en Middelhavsstil med varme farver og velholdte møbler. Der er en opholdsstue med tv, klimaanlæg, selvstændigt køkken, opvaskemaskine, vaskemaskine, to badeværelser og 6 sovepladser fordelt på tre soveværelser. Derudover er der privat parkering og en sti ned til vandet (ca. 150 m), hvor man både finder sandstrande og klipper.

BEMÆRK: På grund af beliggenheden er villaen ikke specielt egnet familier med småbørn.

Skjul teksten
 
 
search map