Anmeldelser af Villa Capuano

 
Villa Capuano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Capuano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Parghelia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Capuano

Læs personlige anmeldelser af Villa Capuano som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Capuano. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Daniel og familie/venner fra Frederiksberg boede på Villa Capuano i Parghelia fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Vi har kun godt at sige om vores ophold i Villa Capuano og i Calabrien generelt.

Dejligt stort hus med fantastisk udsigt over det Thyrrenske hav, hvor vi havde vor base i en uge. Vi badede og snorklede i vandet ud for stranden kun hundrede meter fra huset. Om aftenen væltede vi os i god mad og billig vin. Det var i et ord perfekt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map