Villa i Parghelia i Calabrien

Villa Capuano

 
Villa Capuano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Capuano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Parghelia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Capuano ligger lige ud til vandet i et sommerhusområde ved Parghelia. Du kommer til villaen ad en stejl vej, der udelukkende benyttes af de få (heldige) ejere og gæster, som bor her.

Villaen har en misundelsesværdig beliggenhed og terrasse, hvorfra du nyder udsigten mod nordøst helt til Zambrones sandstrande og mod sydvest til Parghelia og Tropeas klipper.

Læs mere om Villa Capuano

Nede ad skråningen, ca. 200 meter fra villaen, ligger en smal sandstrand med en lille bar, som kun har åben i sommerperioden. I Parghelia, og i højere grad i Tropea (ca. 5 km), finder du et utal af spisesteder, caféer og indkøbsmuligheder.

Fireværelsesvilla med 6 sovepladser (ca. 90 m²):
- Villaen består af køkken med ovn og 4 gasblus samt praktisk og stort vindue ud til terrassen, opholdsstue med udgang til terrasse og vindue med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng og havudsigt samt eget badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser med to enkeltsenge hver og vindue mod villaens lille have og et badeværelse til med toilet og bruser.
Villaen råder desuden over privat parkeringsplads, have med grill og vaskemaskine.

Vi gør opmærksom på, at der på skråningen ca. 100 meter under villaen findes et fundament til en bolig, som aldrig er blevet til noget. Bygningen - heller rettere sagt hullet i jorden - vil aldrig blive opført og er beslaglagt af politiet. Du skal virkelig rejse dig op og kikke i den retning for at bemærke det! Vi synes ikke, at det ødelægger udsigten fra terrassen, men vi mener også, at vi bør nævne det.

Skjul teksten
 
 
search map