Villa i Parghelia i Calabrien

Villa Aurora

 
Villa Aurora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Aurora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Parghelia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Aurora ligger i første række ned til det azurblå hav med Calabriens ejendommelige sandstrande. Bliver man træt af Middelhavets saltholdige havvand her i Zambrone-bugten kan man til en afveksling benytte sig af villaens fantastiske private swimmingpool (ca. 8 x 12 m). Blot ganske få trin adskiller Villa Aurora og havet.

Villaen ligger i et beboelseskompleks med andre villaer og private huse. Fra terrassen er der en uovertruffen udsigt over havet, hvor man kan se helt til vulkanøen Stromboli, som udgør en syvendedel af De Æoliske Øer. Indretningen af Villa Aurora minder i udtryk og farvesammensætning i øvrigt meget om De Æoliske Øer.

Læs mere om Villa Aurora

Der ligger butikker og restauranter i en afstand af 2 km, og Tropea med sit seværdige historiske centrum og piblende handelsliv ligger blot 4 km væk.

Villa Aurora med 14 sovepladser (ca. 200 m²):
- Villaen, som er på ca. 200 m², er opdelt i en hovedbygning og to annekser. I hovedbygningen findes opholdsrum med køkkenhjørne udstyret med opvaskemaskine og fjernsyn samt vaskemaskine, 3 soveværelser med to sovepladser hver, 1 badeværelse med toilet og bruser samt et gæste toilet. I det ene anneks er der to soveværelser med to sovepladser hvert og 2 badeværelser / toiletter samt køkken. I det andet anneks er der to soveværelser med to sovepladser hvert, et badeværelse / toilet samt køkken og to små terrasser. Foran villaen findes en stor terrasse med havemøbler og have med tropiske planter.

Skjul teksten
 
 
search map