Hotel i Parghelia i Calabrien

Hotel Cannamele Resort

 
Hotel Cannamele Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cannamele Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Parghelia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Cannamele Resort ligger med udsigt til havet og det omgivende landskab. Der er en god kilometer ned til nærmeste strand og ca. 1 km til Parghelia centrum. Der er ca. 3 km ind til Tropeas flotte og stemningsfulde centrum.

Tagterrasse med panoramisk udsigt

Hotellet er helt nybygget og byder på parkeringsplads, reception, morgenmadsrestaurant og en velholdt have med pool og tilhørende solterrasse. På hotellets fællesområder er der tilgang til wi-fi internetforbindelse (mod betaling). Hotellets styrke er udover den skønne pool den store tagterrasse, hvorfra man nyder en panoramisk udsigt til havet og kystlinjen.

Læs mere om Hotel Cannamele Resort

Værelserne
Hotellets 17 værelser er flot indrettede og har alle adgang enten til møbleret balkon eller terrasse. Værelserne råder desuden over aircondition, minibar, fjernsyn med mulighed for at få satellitkanaler mod betaling, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser. Morgenmaden serveres udendørs så længe vejret tillader det. Det er iøvrigt muligt at få det serveret på værelset uden merbetaling

Skjul teksten
 
 
search map