Anmeldelser af Sayonara Club Village

 
Sayonara Club Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sayonara Club Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Nicotera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Sayonara Club Village

Læs personlige anmeldelser af Sayonara Club Village som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sayonara Club Village. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Thor og familie fra Lynge boede på Sayonara Club Village i Marina di Nicotera fra d. 26. juni til d. 3. juli 2004.

Et godt sted med afgrænset område, enkelthytter i god standard og indretning. Dejlig pool og børnepool, pizzaria og cafe. Absolut et godt sted for familier med børn. Vi nød og de rolige omgivelser og stranden lige overfor med den lille restaurant/cafe.
Dejlig venlig betjening og service.

Byen er OK men lidt kedelig selvom strandpromenaden forsøger med lidt restauranter og cafeer. Køreturen nordpå langs kysten på bjergsiderne og gennem de små byer er både spændende og utrolig flot. I Nicoterra der ligger ovenfor strandene (5 km.) er der en utrolig flot udsigt over kysten.

Herudover er en udflugt til Tropea hvor vi var flere gange absolut anbefalelsesværdig. En by på kanten af klipperne med fantastisk god strand, restauranter, cafeer, shoppingmuligheder og atmosfære i den gamle by. Også mange turister/sommergæster men fortrinsvis italienere.

Området sydover og ind i landet er fladt og lidt kedeligt og er mod syd præget af industri og store havnebyer, containerhavn m.v.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map