Ferieboliger og hoteller i Marina di Nicotera

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis man er til vidunderlige strande om dagen og afslappende middage i en perle af en lille gammel romantisk middelalderby bagefter, så er Marina di Nicotera et dejligt sted at nyde livet. Udover strandlivet er der også rig mulighed for at udforske området på vandre, cykel- eller rideture.

Marina di Nicotera ligger nede tæt ved standen, mens den gamle by ligger lidt mere tilbagetrukket på en bakke med flotte udsigter over havet. Det er let at komme hertil fra A3 og desuden ligger der en togstation mellem de to bydele, som har forbindelser til oplagte udflugtsmål som den idylliske badeby Tropea og de forskellige strande på Costa degli Dei.

Kort over Marina di Nicotera

Du kan brug kortet herunder til at danne dig et overblik over området. Her kan du blandt andet se placeringen af de forskellige hoteller og ferielejligheder, vi tilbyder i denen del af Italien.

 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hoteller, ferielejligheder og villaer i Marina di Nicotera

Man kan finde et bredt udvalg af ferieboliger i Marina di Nicotera. Vi har håndplukket de bedste, som du finder ved at bruge søgemaskinen øverst her på siden. Her er alle boligformer samlet, men har du bestemte præferencer, kan du eventuelt indsnævre søgeresultatet ved at bruge de udvidede søgeindstillinger. Her kan du udover boligtype også angive ønsker til beliggenhed, faciliteter osv.

Skal du afsted som et par eller med familien, er et hotel eller en ferielejlighed oplagte valg. Men plalægger du en rejse med en større gruppe, for eksempel flere generationer af familien eller en venneflok, kan det også være en chance for at leje en hel villa i Marina di Nicotera. Så får I alt for jer selv, og kan nyde hinandens selskab uden at skulle tage hensyn til andre gæster.

Nem ferie med en pakkerejse til Marina di Nicotera i Calabrien

Hos In-Italia Rejser har vi gjort det nemt at sammensætte en ferie i Calabrien. Du kan således nemt bestille din feriebolig, flybillet og eventuelt billeje som én samlet pakkerejse. Det er en både let og tryg måde at arrangere sin ferie på. Ved at samle dine bestillinger til en samlet pakke hos In-Italia Rejser opnår du nemlig dækning fra Rejsegarantifonden, ligesom din rejse ved være omfattet af pakkerejseloven. 

Find en billig rejse med ophold og flyrejse til Calabrien

Læs mere om Marina di Nicotera

Skjul teksten
 
 
search map