Anmeldelser af Agriturismo Costantino

 
Agriturismo Costantino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Costantino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maida og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Costantino

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Costantino som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Costantino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karin og rejsefælle fra Vedbæk boede på Agriturismo Costantino i Maida fra d. 16. til d. 17. september 2007.

Agroturismoen er ejet af et meget sødt ægtepar, hvor fruen taler ganske udmærket engelsk, i hvert fald efter italienske forhold. Man kan sagtens føre en samtale med hende. Vi har sat et ? ved området, fordi vi kom relativt sent og skulle op igen og videre til lufthavnen kl. 3.30 om morgenen, så vi fik ikke rigtig set noget, men vi nåede dog at spise til aften på et spisehus, lige ved selve byen Maidas begyndelse, hvor vi fik rigtig dejlig mad for ingen penge. Alt i alt har det som nævnt været fuldt ud tilfredsstillende, og vi vender tilbage til jer, hvis der bliver lejlighed til det !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map