Agriturismo i Maida i Calabrien

Agriturismo Costantino

 
Agriturismo Costantino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Costantino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maida og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Costantino ligger ca. 15 km fra Lamezia Terme lufthavn og ca. 3,5 km fra Maida by. Du bor her på landet men alligevel tæt på to af Calabriens hovedveje: SS280 (ca. 3,5 km) til østkysten og til den betalingsfrie motorvej A3 (ca. 12 km) som løber langs vestkysten. Trods den gode placering i forhold til vejnettet, så er omgivelserne rolige, da vejen til stedet især benyttes af de lokale, når de skal til og fra arbejde.

Morgenmaden serveres på den store overdækkede terrasse ved svømmebassinet (16 x 8 m) og børnebassinet, som ligger i en frodig have med palmer, appelsintræer og oliventræer. Oliven er gårdens hovedprodukt og du kan smage flere slags koldpresset olivenolie ved henvendelse til den unge Mariangela, ejerfamiliens datter, som står for modtagelse af gæsterne.

Læs mere om Agriturismo Costantino

Agriturismo Costantino består af flere huse af forskellig standard. Ejerfamilien bor i et hus for sig ved den gamle og flotte ejervilla fra 1800-tallet, som for nylig er blevet restaureret, og hvor der er blevet indrettet 9 soveværelser med eget badeværelse. Værelserne er rummelige og pænt indrettet med rustikke islæt. Her fornemmer man husets sjæl med træbjælker i loftet og stenvægge. Disse værelser har vi valgt at formidle. En lille bæk, Cottola, løber langs husene - lyden af det rislende vand har en beroligende og afslappende virkning.

Skjul teksten
 
 
search map