Ferieboliger og hoteller i Maida

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen ligger omtrent midt mellem det Tyrrhenske og Ioniske hav på den smalleste del af halvøen, der udgør Støvlelandets "forfod". Det er uklart, hvornår der opstod en egentlig by her. Men der er gjort fund af bosættelser, som kan dateres helt tilbage til jernalderen. 

I dag har Maida omkring 4.500 indbyggere, som hovedsageligt lever af landbrug, særligt dyrkningen af oliven, citrus- og kiwifrugter. Indtægterne fra turisme er dog de senere år begyndt at spille en stigende rolle for byen. Det er da heller ikke så svært at forstå, at rejsende tiltrækkes. En ferie i denne lille, charmerende by er således en unik mulighed for at opleve gamle traditioner og autentisk hverdagsliv i Syditalien

Kort over Maida i det sydlige Italien

Kortet kan bruges til at få et overblik over byen og ferieboligerne, vi kan tilbyde i dette området af det sydlige Italien. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Håndplukkede ferieboliger i Maida

Selvom du også finder masser af Italiens mest kendt og populære destinationer i udvalget hos In-Italia Rejser, er det især vores mange håndplukkede hoteller, B&B, ferielejligheder og villaer i landets mange ukendte, hyggelige landsbyer, der gør vores søgemaskine unik. Når vi udvælger nye ferieboliger til vores program, søger vi netop steder, hvor vores gæster får chance for at opleve det ægte Italien. 

Start med at angive dine feriedatoer, så får du hurtigt en oversigt over ledige ferieboliger i og omkring Maida. Du kan også bruge søgemaskinen, hvis du vil samtidig vil finde en passende flyforbindelse til Italien fra Danmark.

Læs mere om Maida

Skjul teksten
 
 
search map