Anmeldelser af Residence Gnura Momma

 
Residence Gnura Momma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Gnura Momma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Locri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Gnura Momma

Læs personlige anmeldelser af Residence Gnura Momma som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Gnura Momma. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Allan og rejsefølge fra Skovlunde boede på Residence Gnura Momma i Locri fra d. 30. juni til d. 7. juli 2011.

Turen gik forrygende.

Vi tog afsted med AIRBERLIN fra København til Berlin, og efter 2 timers ventetid videre til Bari, hvor vi havde lejet en bil til opholdet i Locri.

Residence Gnura Momma var bedre end vi havde forventet. Dejligt store værelser, hvor alt virkede, og sandelig om der ikke blev ryddet op hver dag, perfekt, gode parkeringsforhold ej på gaden.

Ejeren var venlig og vi kunne tale sammen på engelsk.

Byen Locri var som IN-Italia beskriver på info siden, IKKE noget at skrive hjem om. Ingen butikker, 2 restauranter hvoraf den ene kun serverede fisk!. (der var nogle andre spisesteder men ikke interessante. PS Kør op til Gerace.

På toppen af bjerget ligger byen Gerace, meget smuk, og restauranter nok til 3-4 dage.!!!

Prøv også turene til den gamle regions hovedstad Reggio Calabria, Tropea og Lecastella de er værd at køre efter. Især turen til den gamle regionshovedstad Reggio Calabria "over bjergruten" ca 3½ ren bjergkørsel på meget små bjergveje var spændende. Udsigten på toppen og i det hele taget det vue man får, det er hele turen værd.

Tropea var en almindelig turist by med de sædvanlige boder og turister, og svære parkeringsforhold. Men gå igennem byens hovedgade til den slutter og se ud og især NED!!!! SMUKT.

Borgen i Lecastella er også et besøg værd.

Stranden i Locri er noget stenet, men det ER altså billigt at leje "strandsæt" i forhold til det Nordlige Italien. 5/10EUR halvdag /heldag.. Vandet er rent og godt, og det bliver hurtig dejligt dybt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Stig og familien fra Århus N boede på Residence Gnura Momma i Locri fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

I juli holdt vi en uges ferie i Calabrien med Locri som base. Locri er en relativt ung by, og som forventeligt havde den ikke meget at byde på. Ucharmerende strækker den sig langs SS 107, et centrum er ikke rigtigt at finde, og seværdigheder er der ingen af. Til gengæld er der flere hyggelige barer. Uden for byen ligger dog resterne af Locri Epizifiri, en antik græsk by, som sammen med museet bestemt er et besøg værd. Locri blev et godt udgangspunkt for en række spændende udflugter i områder - fx til Gerace og Stilo, begge højtliggende byer med historiske bykerner, begge med flotte kirker. En tur gennem Aspromonte til Gambarie blev det også til, opad gik det ad smalle veje, snart gennem skove, snart i det åbne - et imponerende landskab. Endelig besøgte vi også, på vores vej til Locri, Tropea på Calabriens vestkyst - en farverig by med mange smukke bygninger og en indbydende strand som lokker en del turister til. Har man som os børn der gerne bader, er det rart at stranden ligger ganske tæt på - kun 400 meter var der fra vores lejlighed i Residence Gnura Momma hvor vi fik en meget venlig og imødekommende behandling. Her boede vi dejligt i to veludstyrede værelser, lavede mad i det lille køkkenhjørne

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map