Anmeldelser af Villa Santa Maria

 
Villa Santa Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Santa Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gioiosa Jonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Santa Maria

Læs personlige anmeldelser af Villa Santa Maria som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Santa Maria. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Susanne og mand fra Holbæk boede på Villa Santa Maria i Gioiosa Jonica fra d. 4. til d. 7. august 2005.

Vi havde en god tur - med nogle "udfordringer" undervejs så som at finde vej og sproget. Vi havde - efter jeres anvisning - sørget for kort og ordbog - hjemmefra. Vejvisningen var noget mangelfuld flere steder og da alt står på italiensk gav det tit anledning til flere kilometer end beregnet men vi nåede jo altid frem. De meget forskellige steder vi boede gav os et indblik i kulturen. De første 4 nætter i Amalfi på Hotel dei Cavalieri var meget anbefales-værdigt. Meget hjælpsomt personale som kunne engelsk - ellers fik de fat i nogen som kunne. Atmosfæren var lidt familieagtig og vi blev hver morgen spurgt - af ejeren? - hvad vi skulle lave om dagen. Vi opfattede det som en hjælp men havde selv planer. Det var et fint værelse vi havde ud til havet og da vi den sidste dag/aften fik problemer med de rullende skodder og ikke det ikke kunne laves pt. Fik vi stillet et tilstødende værelse til rådighed.

Det var virkelig flot synes vi. Morgenmaden var prima. Absolut et godt hotel som vi godt ville bo på igen. Amalfi by er en hyggelig lille med små gader men en "meget" turistby. Vi kørte til Pompej og Positano og turen langs kysten er jo ubeskrivelig flot.

Turen til Gioiosa Jonica blev noget længere end forventet da vi tog kystvejen på en del af turen og 2 timer sad vi fast i en kø i Catanzaro pga. en trafikulykke og ankom først sidst på aftene til Hotel Santa Maria. Forskellen mellem Amalfi og Calabrien var som forventet stor. Her var kun italienske turister og ikke mange som kunne engelsk, så ordbogen var til stor hjælp plus de ord vi havde lært os. Men folk var meget hjælpsomme ikke mindst på Hotel Santa Maria. Her mødte vi en hjælpsomhed for at vi skulle føle os hjemme som vi ikke har mødt før - og siden. Snakke sammen forgik lidt på engelsk og ved ordbog men det "slog dem ikke ud." En aften spiste vi på deres restaurant og fik dem til at sammensætte en menu til os der var overvældende. Vi kørte en tur i bjergene og var ved vandet men det var fint at vi - efter Claus' anvisning - havde to hele dage i Calabrien.

På Sicilien kørte vi mod Avola men havde svært ved at finde ”Val di Noto” Det var lidt af et problem med sproget her. Der var en tysk ung dame der også kunne engelsk og italiensk men vi savnede lidt information da vi kom. Om f.eks hvad tid der var morgenmad og at vi kunne spise til aften der fik vi først at vide dagen efter vi var kommet. Det kunne have været rart med f.eks nogle praktiske oplysninger på engelsk evt. på skrift. Vi kørte til Ragusa og Modica og havde en fin eftermiddag i "Cava Grande" som Claus anbefalede.

På vejen til hotel ”Baglio la Luna” besøgte vi Etna. Det var en fin tur med lift, bus og rundvisning på kraterne. Capo d’Orlando var den rigtig badeby. Også her havde vi problemer med sproget. Tjenerne forstod ikke engelsk men i receptionen kunne de fleste og de var hjælpsomme nok. Fint hotel med udsigt til både swimmingpool, bjergene og havet. En dag i Messina og ellers kun en lille tur i omegnen.

Vi havde købt et lokalt kort over Sicilien og det viste en lufthavn i Palermo. Vi havde noget svært ved at forstå at alle vi spurgte om vej snakkede om Trapani Aeroporto, når kortet viste den lå langt udenfor Palermo. Det lykkedes til sidst at finde én der kunne engelsk og fortælle os det var Trapani vi skulle til. Så havde der bare stået Trapani lufthavn på billetten havde vi ikke været i tvivl.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle & Jonas og fra Frederiksberg boede på Villa Santa Maria i Gioiosa Jonica fra d. 4. til d. 6. juli 2004.

Vingården i Gioiosa Jonica var et lækkert sted. Dog var der lidt startvanskeligheder, fordi vi ikke kunne finde ud af, hvor vi skulle checke ind, da vi kom (alt så lukket ud), og fordi de ikke talte engelsk på stedet - dog fandt vi senere ud af at værtinden taler flydende tysk! De var meget gæstfrie på gården og tog os blandt andet med på rundtur på gård, vinmarker og produktion samtidig med at de fik deres veninde Rita (som talte flydende engelsk) til at vise os området. Maden på deres egen restaurant var også helt i top! Generelt er der ikke meget info om byen/området i turistbøger, på stedet og på jeres hjemmeside, så hvis ikke vi havde mødt en lokaln som ville vise os området, havde vi været lidt på bar bund! Vi kørte dog til Gerace den ene dag, og det var en hyggelig lille by, som vi tilbrage et par timer i!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Jette og Jørgen rejste igennem Syd Italien fra d. 9. til d. 24. juni 2003. De tilbragte 3 dage på Villa Santa Maria efter at de havde været i Cilento reservatet og inden de kørte videre til Basilicata og Apulien. De skrev efter turen:

Var overvældede, da vi ankom til en fantastisk flot, stor nyrestaureret ejendom fra 1600-tallet. 
Vores værelse var kæmpestort og nydeligt møbleret. Der var mindsanten også et ekstra hjørne-værelse med smuk udsigt. Det var meget varmt, så aircondition og køleskab var særdeles velkomment. 
Ejendommen er beliggende i en stor smukt anlagt have, med kæmpepalmer og alverdens eksotiske planter, samt en swimmingpool. Det var et roligt og smukt sted med næsten ingen gæster, og til sidst kun os, men den venlige atmosfære blev ikke mindre af den grund. Lige overfor var en restaurant, som hørte til ejendommen. Her spiste man udmærket og billigt. Flere retter mad og vin og kaffe - ialt for 2 personer 30EUR (Ca. kr. 225). Alle ansatte på ejendommen og restauranten talte udelukkende italiensk, med undtagelse af kokken, som også kunne engelsk. 
Omgivelserne uden for den store have var ikke spændende, så der blev kørt nogle dejlige udflugter til bl.a.den lille bjerglandsby Gerace og en noget længere tur ned til den smukt beliggende lille fiskerby Scilla, helt nede på "tåspidsen". Her er der fiskeri af herlig sværdfisk fra særprægede fartøjer samt en en dejlig udsigt over til Sicilien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map