Agriturismo i Gioiosa Jonica i Calabrien

Villa Santa Maria

 
Villa Santa Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Santa Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gioiosa Jonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Santa Maria ligger lige uden for Marina di Gioiosa Jonica på en ejendom af 50 hektar dyrket med oliven- og appelsinplantager, grøntsager og vinmarker. Deres solide vin tilbydes bl.a. på stedets restaurant, som ligger i den gamle hølade og olivenpresse, ca. 100 meter fra selve villaen.

Villaen stammer helt tilbage fra 1600-tallet og er blevet fornemt restaureret i 2001. Dens stenfacade viser normanniske og nygotiske træk og to høje palmer danner en elegant ramme om villaen. I haven finder vi et dybt men ikke særlig stort svømmebassin med en overdækket veranda og parkeringsplads omgivet af appelsin- og citrontræer. Bag ved villaen troner Locrides barske bjerge.

Værelserne er meget rummelige og fornemt møblerede. De råder alle over minibar, fjernsyn, aircondition og badeværelse med bruser og toilet. Morgenmaden serveres i stueetagen i villaens oprindelige spisesal.

Læs mere om Villa Santa Maria

Skal man finde noget negativt at sige om stedet, så skal vi nævne at dens nærhed til kysten gør at der kan være en svag lyd af trafikken (afhængigt af vinden) fra vejen ca. 150 meter fra villaens have og bassin. Den kan dog ikke høres fra værelserne.

Skjul teksten
 
 
search map