Agriturismo i Gioiosa Jonica i Calabrien

Agriturismo Paola

 
Agriturismo Paola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Paola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gioiosa Jonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo da Paola er grundlagt og bestyret i den oprindelige betydning af ordet Agriturismo. Her finder vi det søde værtpar, der passer hver dag deres marker og plantager og sørger for at jorden bliver dyrket. I deres hus og i den gamle stald, har de indrettet nogle værelser, som lejes ud til turister.

Her er vi langs en ret trafikeret vej, huset har ikke imponerende træk eller en historisk oprindelse. Vi taler om en bolig, der blev bygget i 70'erne. Værelserne har dog alle bad med toilet og bruser.

Familiens stærkeste argument er deres gæstfrihed og sympati... Mange vil dog også vælge stedet ud fra den meget lave pris. Ægteparret står også for det lille spisested, de forsynes hver dag med friske varer. Konen laver desuden likør baseret på urter og frugt efter gamle opskrifter. Hendes marmelader af chilli, løg og andre grøntsager er unikke og serveres med den gode lokale ost.

Læs mere om Agriturismo Paola

Vi anbefaler stedets hotelværelser til dem der ønsker en billig indlogering og ikke kræver mere end et tag over hovedet. Stedets restaurant anbefales til alle dem, der har opholder sig i området eller kører forbi... bare man ikke kræver at blive serveret med handsker. Den opfindsomme kone vil med glæde servere hendes specialiteter.

Skjul teksten
 
 
search map