Ferieboliger og hoteller i Gioiosa Jonica

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byens Marina er det mest livlige sted og blev bygget og udvidet især under "det italienske økonomiske mirakel" i 60'erne og 70'erne.

I weekenden kommer der mange besøgende fra nærliggende byer, for her er både små pub'er og caféer for de yngste, men også gode og hyggelige restauranter for dem, der ønsker lidt mere ro omkring sig. La Cascina, der ligger i et gammelt restaureret stenhus langs kystvejen mellem Locri og Roccella, serverer fremragende mad i en hyggelig og gæstfri atmosfære.

Byens strand består næsten overalt af fint sand. Havet bliver ikke dybt med det samme man træder ud, hvilket gør stedet ideelt for børn.

Kort over Gioiosa Jonica

Du kan bruge kortet nedenfor til at udforske byen og området. Her har vi også angivet placeringen af de ferieboliger, vi kan tilbyde her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hoteller, ferielejligheder og villaer i Gioiosa Jonica

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde den helt rigtige feriebolig i Gioiosa Jonica. In-Italia Rejser har håndplukket de hoteller, ferielejligheder og villaer i byen, hvor du får de bedste betingelser for en afslappende ferie ved de skønne syditalienske strande.

Er du ved at planlægge en ferie for en større gruppe? Rejser du for eksempel med flere generationer af familien eller en flok gode venner, er det en chance for at holde ferie i en villa. Her er der masser af privatliv, og I skal ikke dele pool, have osv. med andre gæster. 

>> Find den rigtige feriebolig til din ferie i regionen Calabrien

Læs mere om Gioiosa Jonica

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Skjul teksten
 
 
search map