Anmeldelser af La Casa di Gianna

 
La Casa di Gianna er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casa di Gianna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gerace og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Casa di Gianna

Læs personlige anmeldelser af La Casa di Gianna som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casa di Gianna. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karin og rejsefælle fra Vedbæk boede på La Casa di Gianna i Gerace fra d. 14. til d. 16. september 2007.

Hotellet er simpelthen en perle. Det er kun piccoloen, der kan tale engelsk (!), men det øvrige personale er venligheden og imødekommeheden selv. Værelserne er pragtfuldt indrettet, og hotellet har fuldt ud fortjent de priser (præmier), der bryder receptionen. Kan anbefales på det varmeste. Området er hyggeligt, fredeligt på toppen af bjerget men selvfølgelig er der lidt småt, og der er ikke meget at se på, udover katedralen. Udsigten er selvfølgelig forrygende omend skønt ikke helt på højde med Taorminas. Den til hotellet knyttede restaurant, der ligger 2 minutters gang fra hotellet, er fin fin med dejlig udsigtsterrasse, som man kan sidde på, mens man spiser den iøvrigt gode mad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map