Hotel i Gerace i Calabrien

La Casa di Gianna

 
La Casa di Gianna er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casa di Gianna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gerace og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Geraces antikke og stemningsfulde centrum ligger La Casa di Gianna, et lille familiedrevet 4-stjernet hotel.

Huset var oprindeligt en adelsbolig, som blev efterladt i årene efter 2. Verdenskrig, da mange syditalienere drog mod de nordlige industriområder for at søge arbejde. I slutningen af 1990'erne opkøbte den nuværende ejer denne prægtige bolig og gik i gang med en totalrenovering.

Læs mere om La Casa di Gianna

Hotellet fremstår i dag velholdt og er elegant indrettet. Ud over reception findes der bar, te-salon, pejsestue, restaurant og en hyggelig overdækket terrasse. Bygningens indre gård er dækket af et glastag og fungerer som hall.

Hotellets 10 værelser er alle fornemt møblerede og råder over aircondition, minibar, telefon med internetforbindelse, fjernsyn, sikkerhedsboks samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Blandt disse værelser er der en suite med himmelseng og badekar med vandmassage. Alt senglinned er af fremragende kvalitet, broderet med calabresiske motiver.

Som gæst har man indtryk af at bo i et privat hjem, da man fra de få værelser, der er, har adgang til mange forskellige stuer. Restauranten bestyres af ejerfamilien selv, som serverer områdets råvarer og traditionelle retter i nyfortolkninger. Da damen af familien kommer fra Sicilien, finder du her et lille udvalg af både Calabriens og Siciliens vine - de sidste er af gode grunde mere kendte og anerkendte.

Den sidste kommentar, vi har om stedet, er, at prisen absolut ikke er oppe på samme niveau som boligens kvalitet. Hvis du rejser hele vejen til Calabrien for en autentisk oplevelse, så er Gerace byen og La Casa di Gianna dit opholdssted!

Skjul teksten
 
 
search map