Gerace, Calabrien Gerace Domkirke

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Domkirken i Gerace er blandt de vigtigste bygninger i Syditalien. Dens profil dominerer byen fra alle kanter. Domkirken blev åbnet i 1045 og strækker sig over et areal af 76 meters længde og 26 meters bredde. Dens plan er en latinerkors og hviler på fundamenter af en tidligere bygning, muligvis af basilansk oprindelse (basilianerne er en munkeorden).

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Imponerende søjler

Den er delt i tre skibe af imponerende søjler, der stammer fra adskillige templer og villaer af græsk og romersk oprindelse, som fandtes i området. Alle søjler er forskellige som symbol for at kirken og Gerace sogn, var de vigtigste i området i det de samlede hele område og dets befolkning.

Romansk, normansk og barok

Dens struktur er romansk i dens enkelthed og renhed. Det er dog let at finde de normanske træk, der pynter linjerne med elegance og kraft. Barokken har også lagt sit spor her på kirkens altrer.

 
search map