Villa i Ciminà i Calabrien

Villa Runcatini

 
Villa Runcatini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Runcatini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til CiminĂ  og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Runcatini ligger i bakkerne bag Ciminà, ca. 14 kilometer fra kysten og 3 km fra Ciminà by, hvor der findes indkøbsmulighederne. Fra huset nydes udsigt over havet i det fjerne og de lette skråninger, der går ned mod det Ioniske Havs sandstrande.

Huset ligger uforstyrret langs en lille asfalteret vej med næsten ingen trafik. Omkring huset er der en stor have med møbleret terrasse og urtehave, så man ikke savner krydderierne til madlavningen.

Mod aftale kan man spise på det nærliggende Agriturismo Runcatini, som bestyres af husets ejere. På deres restaurant er det muligt at smage gårdens egene produkter kombineret med de smagfulde calabresiske retter.

Læs mere om Villa Runcatini

Huset er fordelt på to etager og byder på en hjemlig stemning. Alle værelserne er rummelige og pænt møblerede. Alle soveværelserne råder desuden over aircondition-anlæg.
- I stueetagen findes der et stort køkken, stor spisesal med udgang til have, opholdsrum med pejs og udgang til en stor terrasse, hvorfra man kan se helt hen til havet, stue med to sovepladser og badeværelse med toilet og bruser.
- På første sal ligger der tre komfortable soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Villaen anbefales især til store familier, der ønsker fredelige og uberørte omgivelser.

Skjul teksten
 
 
search map