Agriturismo i Ciminà i Calabrien

Agriturismo 'a Sena

 
Agriturismo 'a Sena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo 'a Sena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ciminà og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Familien Grillo har boet i huset siden 1700-tallet, da de blev gift ind i adelsfamilien Brancati. Til gården der ligger i Ciminà kommune, hører 27 hektar jord. Den ligger ca. 15 km fra kysten.

Agriturismo siden 1990'erne

Bedstefaderen Mimí, der bestyrede gården indtil han døde for få år siden, sørgede for, at gården blev restaureret og omdannet til Agriturismo i 1990'erne. Huset er omgivet af en flot have med en stor ottekantet brønd, som stammer fra huset oprindelse.

Læs mere om Agriturismo 'a Sena

Spisested med specialiteter

Gården producerer olivenolie, appelsiner, nødder og kaktus-figner, men deres specialitet er produktion af cumino (vild fennikel), som har givet navn til kommunen Ciminà. På stedet er der et lille, men hyggeligt spisested, hvor gæsterne kan nyde familiens specialiteter.

Værelser med aircondition

Værelserne er enkelt, men pænt møblerede. De råder alle over aircondition og bad med toilet og bruser. Man har valgt ikke at udstyre dem med fjernsyn og telefon, så gæsterne i højere grad oplever den specielle stemningen på gården. De 7 værelser er alle dobbeltværelser - 3 af værelserne har mulighed for en ekstra opredning - 1 af værelserne har mulighed for 2 ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo 'a Sena

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo 'a Sena som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo 'a Sena. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Stor hjælpsomhed

Ejerne er meget hjælpsomme. Maden er rigtig god og rigelig.

Der tales engelsk, hvilket var en stor hjælp, og ingen selvfølge i syd Italien.

Læs mere

Susanne og hendes mand fra Frederiksberg boede på Agriturismo 'a Sena i Ciminà fra d. 31. marts til d. 7. april 2007.

Tak, vi har nydt ferien i Cimimà umådelig meget.
Området, byen og ikke mindst 'A Sena var utrolig smuk og fredfyldt. Med beskrivelsen på hjemmesiden og tidligere gæsters kommentarer var vi naturligvis spændt på, om stedet nu også kunne leve op til forventningerne. Og det har det i høj grad gjort.

Vores ophold hos Giovanni har været en oplevelse helt i særklasse. Vi fik meget, meget fin behandling.
Med Giovannis glimrende forslag til ture og steder at se, er vi draget hjem med ikke bare en mængde dejlige billeder på nethinden, men også med en følelse af, at vi fik set det væsentligste, der kan nås indenfor rammerne af den uge, vi havde til rådighed. Vi fik også hos Giovanni udleveret velegnede kort og andet skriftligt materiale. Noget af dette dog kun på italiensk, som vi dog behersker til "husbehov".

Opholdet på gården og ikke mindst maden, har været et kapitel for sig selv. Vi følte os som gæster i et hjem - og ikke "kunder". Maden og servicen var ypperlig. Vi forsøgte os en aften med en lokal restaurant - og vendte herefter tilbage til kun at spise hos Giovanni. Bedre kan det ikke gøres! Værelset var rummeligt, pænt og rent. Og toiletfaciliteterne, lys osv. fungerede :-)

Vi rejser i Italien 2-3 gange om året. Det var vores første besøg i Calabrien. Og det er ikke sidste. Vi oplevede en varm imødekommenhed, hvor vi kom frem. Blev endog budt på dampende varme, hjemmebagte kager i en lille bjerglandsby.

Vi savnede lidt materiale om vandretursforslag. Vi "faldt" af og til over afmærkede vandreruter dernede. Men det ville være rigtig dejligt, hvis I på hjemmesiden måske kunne henvise til, hvor man kan få egnet materiale. Det er helt klart en betingelse, at man har bil, hvis man ønsker at bo og se områder uden for de større byer i Calabrien.

Slutteligt vil vi da også gerne udtrykke vores tilfredshed med servicen, vi har fået fra In-Italia. Såvel booking, information, ophold og billeje har fungeret upåklageligt.
Tak for en dejlig rejseoplevelse. Vi håber I vil videresende vores varmeste tak til Giovanni og hans familie.

Læs mere

Camilla og mand fra Frederiksberg boede på Agriturismo 'a Sena i Ciminà fra d. 20. til d. 22. juli 2006.

Vi valgte at benytte os af Agriturismo undervejs på vores campingferie, og vi blev bestemt ikke skuffede. Det er en rigtig flot gård i Ciminá, og Giovanni og hans familie er utrolig gæstfrie og serviceminded. Værelset og badeværelset er pænt og rent, og det er skønt med aircondition i den hede. Gården ligger i et smukt område med gode muligheder for vandreturer, og I kan få gode råd og kort fra familien. Morgenmaden er god, og vi kan bestemt anbefale deres 4-retters aftensmenu, hvor både vin, kaffe og likør er inkluderet i den meget billige pris. Vi fik også en rundvisning på gården og de omliggende marker. Vi kan bestemt anbefale stedet.

Læs mere

Per og venner fra Nyk.F. boede på Agriturismo 'a Sena i Ciminà fra d. 11. til d. 18. juni 2005.

Vi har haft en helt fantastisk tur, som har varet i alt 4 uger med ca. 7.000 km. kørsel fra Nykøbing F. til Syrakus retur. Vi havde set meget frem til den del af turen, som omfattede Calabrien og vor uge hos Giovanni i Agriturismo 'a Sena i Ciminá. Og lad det være sagt med det samme: Vort ophold på gården mere end indfriede vore forventninger.

Vi oplevede en helt utrolig gæstfrihed og en serviceminded-hed uden lige. Og vi er altså temmelig erfarne udi i de dele fra talrige rejser rundt i Verden - herunder rejser efter B & B konceptet. Men vi har nok aldrig oplevet en service, der matcher den, vi mødte hos Giovanni.

Èn af Giovannis meget anvendte engelske talemåder var "I am at your full disposition." Og det levede han og hans familie helt op til. Han tog os på rundvisning på gårdens plantager af oliventræer (ca. 1.000) citrustræer (ca. 1.400), figenkaktusbeplantninger, valnøddetræer, m.m.m. Han tilbød os faktisk også at være guide rundt til egnens seværdigheder, hvad vi dog høfligt afslog, da vi frygtede at komme til "at drive rovdrift" på hans imødekommenhed.

Stedet ligger ca. 12 km. fra den lækreste mennesketomme badestrand. Gårdens placering er helt ideel for en afslappende ferie i helt rolige landlige omgivelser. Værelserne er rummelige, velholdte og rene med dejlige badeværelser til hvert værelse. Vi havde oprindelig planer om at spise nogle af vore måltider på egnens restauranter, men efter den første aften var vi enige om, at det vist ikke kunne gøres bedre andre steder til den pris: vi fik hver aften en 5 retters menu med vin ad libitum, kaffe og hjemmelavede likører til 11 Euro pr. person. Og det var spændende lokale egnsretter tilberedt hovedsagelig af gårdens egne produkter og med Giovanni som en særdeles kompetent og farverig opvarter under måltiderne.

Egnen er spændende og ligger i et bjergrigt område tæt på en kæmpe naturpark. Ciminá er en mindre by med en flot udsigt ned mod kysten.

Vi har et par kommentarer til jeres beskrivelser af stedet, som vi har fundet på nettet: Den otte-kantede brønd befinder sig ikke på gårdspladsen, men ligger ude i én af plantagerne. Gårdens placering er ikke korrekt angivet på kortet i jeres kørselsvejledning, da den ligger længere mod nordøst end angivet. Annekshuset har vi set omtalt som liggende ved en befærdet vej. Der kører nok max. 5 biler forbi i timen. Så "befærdet" er nok et lidt overdrevet ord.

Men vores opsummering på oplevelserne af Agriturismo 'a Sena bliver altså en total lovprisning af stedet med vore allerbedste anbefalinger af Giovanni, hans familie og ikke mindst gårdhunden "patata" (kartoffel), som tog os alle med storm straks fra vor ankomst. Vi håber, I vil hilse ham mange gang fra os alle 4 og give ham vore allerbedste anbefalinger. Vi håber meget, vi kan få mulighed for at vende tilbage engang, og at han prøver at bevare sit nuværende koncept så uændret som muligt.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo 'a Sena

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo 'a Sena

Læs mere
 
search map