Agriturismo i Ciminà i Calabrien

Agriturismo 'a Sena

 
Agriturismo 'a Sena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo 'a Sena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ciminà og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Familien Grillo har boet i huset siden 1700-tallet, da de blev gift ind i adelsfamilien Brancati. Til gården der ligger i Ciminà kommune, hører 27 hektar jord. Den ligger ca. 15 km fra kysten.

Agriturismo siden 1990'erne

Bedstefaderen Mimí, der bestyrede gården indtil han døde for få år siden, sørgede for, at gården blev restaureret og omdannet til Agriturismo i 1990'erne. Huset er omgivet af en flot have med en stor ottekantet brønd, som stammer fra huset oprindelse.

Læs mere om Agriturismo 'a Sena

Spisested med specialiteter

Gården producerer olivenolie, appelsiner, nødder og kaktus-figner, men deres specialitet er produktion af cumino (vild fennikel), som har givet navn til kommunen Ciminà. På stedet er der et lille, men hyggeligt spisested, hvor gæsterne kan nyde familiens specialiteter.

Værelser med aircondition

Værelserne er enkelt, men pænt møblerede. De råder alle over aircondition og bad med toilet og bruser. Man har valgt ikke at udstyre dem med fjernsyn og telefon, så gæsterne i højere grad oplever den specielle stemningen på gården. De 7 værelser er alle dobbeltværelser - 3 af værelserne har mulighed for en ekstra opredning - 1 af værelserne har mulighed for 2 ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map