Feriebolig i Capo Vaticano i Calabrien

Villa Serena

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Serena & Sirenetta ligger i nærheden af Capo Vaticano og har en fin udsigt ud over havet fra den dejlige terrasse. På rigtigt klare dage kan man se øen Stromboli og de andre Æoliske øer i det fjerne.

Fælles terrasse

Villaen som er opdelt i to lejligheder med fælles terrasse, ligger ca. 350 m fra nærmeste forretninger og for at komme ned til havet følger man en sti på ca. 75 m, der er udført med trapper. Lejlighederne er enkelt møblerede men køkkenerne er fornylig renoverede og derfor udrustede med opvaskemaskine. Villaen kan med fordel lejes af to familier, som rejser sammen, hvor de har hver deres lejlighed, men deles om den store terrasse. Parkering findes ved villaen

Læs mere om Villa Serena

Lejligheden på Villa Serena

Hus Serena med 5 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

En enkelt møbleret lejlighed på ca. 80 m² med nyrenoveret køkken (2009). Indgang sker via den store og dejlige terrasse. Lejligheden består af køkken med opvaskemaskine, ovn, fire gasblus og køleskab (opstillet lige inden for døren i stuen), opholdsstue med spisebord, sofa og tv, to soveværelser med dobbeltseng og et værelse med enkeltseng samt to badevær med bruser. Lejligheden er udrustet med aircondition og fra 2012 vil wi-fi også være tilgængeligt. På terrassen finder man en grill, udendørsbruser samt havemøbler.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map