Feriebolig i Capo Vaticano i Calabrien

Villa Serena

 
Villa Serena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Serena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Serena & Sirenetta ligger i nærheden af Capo Vaticano og har en fin udsigt ud over havet fra den dejlige terrasse. På rigtigt klare dage kan man se øen Stromboli og de andre Æoliske øer i det fjerne.

Fælles terrasse

Villaen som er opdelt i to lejligheder med fælles terrasse, ligger ca. 350 m fra nærmeste forretninger og for at komme ned til havet følger man en sti på ca. 75 m, der er udført med trapper. Lejlighederne er enkelt møblerede men køkkenerne er fornylig renoverede og derfor udrustede med opvaskemaskine. Villaen kan med fordel lejes af to familier, som rejser sammen, hvor de har hver deres lejlighed, men deles om den store terrasse. Parkering findes ved villaen

Læs mere om Villa Serena

Lejligheden på Villa Serena

Hus Serena med 5 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

En enkelt møbleret lejlighed på ca. 80 m² med nyrenoveret køkken (2009). Indgang sker via den store og dejlige terrasse. Lejligheden består af køkken med opvaskemaskine, ovn, fire gasblus og køleskab (opstillet lige inden for døren i stuen), opholdsstue med spisebord, sofa og tv, to soveværelser med dobbeltseng og et værelse med enkeltseng samt to badevær med bruser. Lejligheden er udrustet med aircondition og fra 2012 vil wi-fi også være tilgængeligt. På terrassen finder man en grill, udendørsbruser samt havemøbler.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Serena

Læs personlige anmeldelser af Villa Serena som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Serena. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig Terrasse

Smuk udsigt. Fint hus. God indtjekning. Lidt længere til stranden end forventet.

Læs mere
 
search map