Feriebolig i Capo Vaticano i Calabrien

Villa Serena & Sirenetta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Serena & Sirenetta ligger i nærheden af Capo Vaticano og har en fin udsigt ud over havet fra den dejlige terrasse. På rigtigt klare dage kan man se øen Stromboli og de andre Æoliske øer i det fjerne.

Fælles terrasse

Villaen som er opdelt i to lejligheder med fælles terrasse, ligger ca. 350 m fra nærmeste forretninger og for at komme ned til havet følger man en sti på ca. 75 m, der er udført med trapper. Lejlighederne er enkelt møblerede men køkkenerne er fornylig renoverede og derfor udrustede med opvaskemaskine. Villaen kan med fordel lejes af to familier, som rejser sammen, hvor de har hver deres lejlighed, men deles om den store terrasse. Parkering findes ved villaen

Læs mere om Villa Serena & Sirenetta

Lejlighederne på Villa Serena & Sirenetta

Hus Serena med 5 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

En enkelt møbleret lejlighed på ca. 80 m² med nyrenoveret køkken (2009). Indgang sker via den store og dejlige terrasse. Lejligheden består af køkken med opvaskemaskine, ovn, fire gasblus og køleskab (opstillet lige inden for døren i stuen), opholdsstue med spisebord, sofa og tv, to soveværelser med dobbeltseng og et værelse med enkeltseng samt to badevær med bruser. Lejligheden er udrustet med aircondition og fra 2012 vil wi-fi også være tilgængeligt. På terrassen finder man en grill, udendørsbruser samt havemøbler.

Hus Sirenetta med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Denne lejlighed har egen indgang fra vejen op ad en trappe, men kan også nås fra Serenas terrasse. Den 65 m² store lejlighed er enkelt møbleret og består af et nyrenoveret køkken (2009) med opvaskemaskine, ovn, fire gasblus og køleskab og et åbent opholdsrum med spisebord, sofa og tv. Desuden er lejligheden indrettet med et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser. Lejligheden er udrustet med aircondition og fra 2012 vil der være wi-fi tilgængeligt. På terrassen finder man en grill, udendørsbruser samt havemøbler.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Il Convento

Tropea, Calabrien

Casa Poggio Barone

Rodí Milici, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Anbefalinger til dig

Hotel Cannamele Resort

Parghelia, Calabrien

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Calabrien

Casa Arco

Capo Vaticano, Calabrien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Calabrien

search map