Villa i Capo Vaticano i Calabrien

Villa Michela & Francesco

 
Villa Michela & Francesco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Michela & Francesco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse to villaer er klassiske syditalienske ferieboliger med veranda og arkadebuer. Atmosfæren er sydlandsk med palmer og dejlig have. Her er du højt over havet og har havudsigt fra terrasserne, hvis man ser bort fra enkelte træer og el-ledninger.

Villa Francesco ligger umiddelbart ved siden af poolen, hvorimod Villa Michela ligger lidt tilbagetrukket i fred og ro og med 30-50 meter ned til poolen. Går man op til hovegaden finder man de mest nødvendige ting hos den lokale indkøbsmand samt samt et sæisested som er åbent hele sæsonen. I de varme måneder er antaller af åbne isbar og spisesteder i området større, da mange opholder sig her fast.

Læs mere om Villa Michela & Francesco

Især børnefamilier vil få glæde af dette sted, hvor der er fred og ro, ingen trafik, pool, solterrasse og parkeringsplads. Husenes "indretning" er - som det fremgåre fra billederne - hjemlig så man ikke skal være bange for at ødelægge en dyr lampe eller en design stol.

Fireværelsesvilla med 6/7 sovepladser:
- Villaerne, som er næsten ens, har en pool til deling, der ligger ugeneret af naboer og trafik. Du finder en stor terrasse og en dejlig have. Indvendig er der ca. 100 m² fordelt på opholdsrum, nyt lækkert køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine og 4 gasblus samt ovn, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltseng samt to badeværelser / toiletter. I det ene soveværelse er det muligt at sætte en ekstra seng ind. Fra 2010 vil der være aircondition i begge lejligheder.

Skjul teksten
 
 
search map