Villa i Capo Vaticano i Calabrien

Villa Marisa

 
Villa Marisa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Marisa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne rummelige villa med egen pool (16 x 7 m) ligger på en bakketop i skønne omgivelser kun et stenkast fra den smukke kyst ved Capo Vaticano.

Perfekt for den store familie

Villaen blev bygget i 1980 og er udrustet med alle moderne faciliteter såsom aircondition. Stedet er det perfekte opholdssted for større familier eller en gruppe venner, som rejser sammen.

Læs mere om Villa Marisa

Tæt på strand

Der er kun ca. 1 km. til den nærmest strand (Santa Maria stranden) og den nærmeste by er den smukke Tropea, som man hurtigt kan komme til i bil. I Tropea finder man et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker.

Villa med 6/8 sovpladser:
- Villlaen er på 110 m² og består af tre soveværelser med dobbeltsenge, hems med to enkeltsenge, stue med sofaer, køkken med 4 kogeplader, ovn/mikroovn, opvaskemaskine og vaskemaskine, to badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer samt have med terrasse, havemøbler, liggestole, pool og grill. Tæt på villaen findes en parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Marisa

Læs personlige anmeldelser af Villa Marisa som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Marisa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Villa Marisa

Bedømmelse af Villa Marisa

Læs mere

Bedømmelse af Villa Marisa

Læs mere

Bedømmelse af Villa Marisa

Læs mere

Bedømmelse af Villa Marisa

Læs mere

Erik og familie fra Trondheim i Norge boede på Villa Marisa i Capo Vaticano fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi var meget tilfredse med opholdet. Hus, beliggenhed og søudsigt var fantastisk (men haveområdet kunne godt trænge til lidt opfriskning) men det glemmer man når man sidder med sin kolde drink og ser på solnedgangen i havet. Børnene elskede poolen og udeområdet med grill og stort spisebord som gjorde madlavningen til en leg. Personalet på Enotria travel var meget omhyggelige og hjælpsomme og ordnede det, når kommunen havde lukket for vandet pga. gravearbejde i gaden. Villa Marisa kan absolut anbefales til børnefamilier.
% minutters kørsel til fantastisk strand

Læs mere

Sandro og Majbritt med Co. fra FRB C boede på Villa Marisa i Capo Vaticano fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Udlejningskontoret er lidt svært at finde, når man kommer fra Sicilien, så lidt bedre beskrivelse af hvor det ligger, ville være godt. Der var brand hos genboen, da vi var der, men det er åbenbart meget normalt der. Vi fik dog alarmeret brandvæsenet og pakket vores ting, hvis den skulle brede sig mere. Meget lækker pool og en dejlig have. God ide at få en udførlig forklaring af hvorledes de forskellige ting i og udenfor huset virker, da der er mange el installationer, lys kontakter mm. Vi rensede de forskellige brusehoveder, da de var totalt tilstoppede. Meget flot villa som dog bærer præg af, at den ikke bliver holdt tilfredsstillende ved lige. Man kan se, at den har været meget flot, da den blev bygget. Men vi nød opholdet i fulde drag – i særdeleshed udsigten.

Læs mere
 
search map