Villa i Capo Vaticano i Calabrien

Villa Marisa

 
Villa Marisa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Marisa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne rummelige villa med egen pool (16 x 7 m) ligger på en bakketop i skønne omgivelser kun et stenkast fra den smukke kyst ved Capo Vaticano.

Perfekt for den store familie

Villaen blev bygget i 1980 og er udrustet med alle moderne faciliteter såsom aircondition. Stedet er det perfekte opholdssted for større familier eller en gruppe venner, som rejser sammen.

Læs mere om Villa Marisa

Tæt på strand

Der er kun ca. 1 km. til den nærmest strand (Santa Maria stranden) og den nærmeste by er den smukke Tropea, som man hurtigt kan komme til i bil. I Tropea finder man et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker.

Villa med 6/8 sovpladser:
- Villlaen er på 110 m² og består af tre soveværelser med dobbeltsenge, hems med to enkeltsenge, stue med sofaer, køkken med 4 kogeplader, ovn/mikroovn, opvaskemaskine og vaskemaskine, to badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer samt have med terrasse, havemøbler, liggestole, pool og grill. Tæt på villaen findes en parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map