Villa i Capo Vaticano i Calabrien

Villa Ines

 
Villa Ines er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Ines er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Ines ligger i en stor have på en klippe med udsigt over havet, hvor man kan koble af og lade børnene lege frit. I haven findes endvidere en skøn pool og en seperat børneafdeling for de mindste. I området, hvor villaen ligger, finder man en større pool samt tennisbaner, der deles med to andre villaer. Inden for 200 meter finder man barer, butikker, restauranter samt nærmeste strand.

Det specielle ved denne villa er muligheden for at anvende en kabelbane for at tage ned til stranden om sommeren. Stranden er fin og ligger i en smuk bugt, hvor man kan leje mindre både. Søger man en afslappet ferie i skønne omgivelser, så er denne villa et udmærket valg - for såvel en stor familie eller en gruppe venner.

Læs mere om Villa Ines

Villa med 10/11 sovepladser:
- Selve villaen er møbleret og indrettet i skøn syditaliensk stil. Der findes fire soveværelser med dobbeltseng og to enkeltværelser. Det er muligt at få en ekstra seng ind i villaen, skulle man blive 11 personer. Der findes desuden hele tre badeværelser i villaen - to med badekar og et med brus, et stort opholdsrum med seperat køkken. Køkkenet er enkelt, men funktionelt og veludstyret.

Udvendig finder man en stor terrasse med spiseplads og havemøbler, balkon med havudsigt og udsigt over både Calabrien og Siciliens kystlinier. I haven ligger poolen og grillpladsen. Blandt de vigtige faciliteter kan vi nævne vaske- og opvaskemaskine, satellit-tv i opholdsstuen, privat parkering, privat tilgang til stranden samt kabelbane, der om sommeren kan anvendes til at nå til og fra stranden (bemærk: mod betaling).

Skjul teksten
 
 
search map