Villa i Capo Vaticano i Calabrien

Villa Il Fortino

 
Villa Il Fortino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Il Fortino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Il Fortino ligger ved Capo Vaticano i Santa Maria di Ricadi. Der er ca. 200 meter til nærmeste restaurant og 350 meter til stranden. Tropea's hyggelige centrum befinder sig ca. 7 km kørsel fra huset.

Flot terrasse

Huset er flot indrettet og veludstyret. Hele vejen rundt er der have og en flot terrasse med pool. Selve boligen er udstyret med vaskemaskine og opvaskemaskine samt fjernsyn.

Læs mere om Villa Il Fortino

Villa med 6/8 sovepladser (ca. 200 m²):
- Villaen består af stor opholdsstue med pejs og køkkenafdeling, tre soveværelser med hver to sovepladser og tre badeværelser med toilet og bruser eller karbad. Ved siden af villaen ligger et anneks med dobbeltværelse og badeværelse. Villaens udeområder og pool er private og deles ikke med andre - hvis rejseselskabet kun er på 6 personer og annekset således ikke benyttes, vil dette aldrig lejes ud til andre.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Il Fortino

Læs personlige anmeldelser af Villa Il Fortino som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Il Fortino. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Il Fortino

Ferie i villa in fortino

Et pænt og godt hus er dog lidt slidt og mangler havemøbler samt griil vær dog opmærksom at restautioner og strande er forbeholdt cluubmedlerme det er ikke nemt at finde et spisested i nærområdet bortset fra det havde vi.firer voksne en rigtig god ferie i vaticano og kommer gerne derned igen .

Læs mere

Bedømmelse af Villa Il Fortino

Læs mere
 
search map