Feriebolig i Capo Vaticano i Calabrien

Residence Bella Vista

 
Residence Bella Vista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Bella Vista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Næsten 180 graders havudsigt og masser af albuerum er absolut Bella Vistas største force. De to bygninger ligger på en stor plæne blandt pinjetræer, palmer og frisk luft. Den store have er til fælles brug og der er også parkeringsmulighed på stedet.

Her finder du ingen pool, men en kortvarig køretur bringer dig fluks ned til Capo Vaticanos fremragende sandstrande med azurblåt vand og dramatiske klippefremspring. Boligerne ligger i 100 meters højde og herfra beskuer man nemt solnedgangen ved vulkanøen Stromboli i det fjerne.

Læs mere om Residence Bella Vista

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser:
- Der er 6 lejligheder i alt og de er ca. 60 m²: Lejlighederne i stueetagen har privat terrasse og dem på første sal har store balkoner; de vender alle mod havet. Indvendig har hver lejlighed et fint nyt køkken med granitbordplade, stort køleskab, ovn og 4 gasblus. Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne og en soveplads, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser. Væggene er dog lidt tomme og kolde.

Skjul teksten
 
 
search map