Feriebolig i Capo Vaticano i Calabrien

Le Case di Berto

 
Le Case di Berto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Case di Berto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra boligerne går der en sti ned til en lille fortryllende lagune (ca. 200 m væk) med privat sandstrand, klipper og azurblåt vand. Omkring hjørnet finder du Capo Vaticanos majestætiske fyrtårn.

Spartanske hytter med aircondition

Boligerne er indrettet med antikke møbler (visse af dem stammer sågar fra lokale kirker) og har tykke mure, som holder boligerne nedkølede om sommeren. Alligevel er de dog udstyret med klimaanlæg. Stedet har ingen pool, men stranden er som sagt blot et stenkast væk - ca. 400 trin nedad. Stranden deles med gæsterne fra en nærliggende grund, hvor der også er andre sommerhuse.

Læs mere om Le Case di Berto

Nyd din ferie på din terrasse

Husene, som ligger i forskellige niveauer på en rolig og aflukket grund, har hver en terrasse med en imponerende udsigt til Middelhavet og områdets grønne omgivelser. Der er indkøbsmuligheder og restauranter i gåafstand og ellers 8 km til Tropea. På området er der desuden parkering.

Læs om lejlighederne på Le Case di Berto

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Case di Berto

Læs personlige anmeldelser af Le Case di Berto som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Case di Berto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Le Case di Berto

Bedømmelse af Le Case di Berto

Læs mere

Vidunderligt!

Et helt vidunderligt sted som trumfede alle vores forventninger! Rent og pænt med alt man har brug for. Frem for alt var der så smukt. Huset, indretningen, omgivelserne og stranden. Vi nød hvert minut. Et godt sted at koble af.

Læs mere

Sommerhus i saftige, grønne omgivelser.

Le Case di Berto var en skøn og sval oplevelse midt i det varme, calabresiske forår. Dejlig oplevelse at have sit eget lille sommerhus, der var smagfuldt indrettet og med et særdeles veludstyret køkken. Vi havde glæden af at bo i 'køkkenhaven', så fra terrassen kunne vi nyde udsigten udover romansk salat, løg og oliven, der bare voksede og voksede.

Læs mere

Bedømmelse af Le Case di Berto

Læs mere

Michael Bjerre og hans rejsefælle fra Holstebro boede på Le Case di Berto i Capo Vaticano fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi havde en en helt fantastisk tur til Capo Vaticano. Night i Le Case di Berto levede til fulde op til vores høje forventninger og vi snakker allerede nu om at booke en uge i juli igen næste år.

Læs mere

Bedømmelse af Le Case di Berto

Læs mere
 
search map