Anmeldelser af Hotel Residence Sciaron

 
Hotel Residence Sciaron er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residence Sciaron er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Residence Sciaron

Læs personlige anmeldelser af Hotel Residence Sciaron som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Residence Sciaron. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helga og hendes familie samt rejsevennerne holdt sommerferie fra d. 1. til d. 15. september 2001. De boede på Hotel Residence Sciaron i den første uge og på Residence Esmeraldo i den anden uge. Hun skrev om turen:

Det har været 2 pragtfulde uger, i et turistvenligt område, med skønne strandture, og et gennemført flot sted (Residence Esmeraldo)
Jeg fik bare et helt forkert indtryk af hvor i Calabrien selve lejlighederne var placeret, på jeres "atlas" på jeres hjemmeside, det kunne måske blive mere præcist?
Det var sådan at det så ud til at Sciaron Hotel lå en del længere østligt end Esmeraldo, men de lå faktisk meget tæt på hinanden.... Det er blot ment som et forslag til en lidt bedre information i fremtiden.
Jeg var fuldt ud tilfreds med vores værter, der er kun en lille ting at sætte min finger på: Det var på Esmeraldo, der var skabet med gryderne ikke tilfredsstillende, i.f.t. rengøring!!! Jeg tror det hænger sammen med at der nok er få logerende der bruger gryderne, for det lugtede gammelt, og skulle igennem en grundig omgang før det kunne bruges.
Det var dejligt på Sciaron, fordi jeg fik det indtryk at det mest var Italienere der brugte stedet, spændende :-)
Angående tips til næstkommende: 
1) Besøg Tropea, det er en spændende by. 
2)Vandkamera kan godt anbefales at investere i. Havet er smukt og fyldt med liv. (Snorkler og dykkerbriller er uundværligt) Det er også MEGET salt, så men bliver holdt godt oppe!!!
Italienerne kan lide, når man forsøger sig på deres sprog, (sådan har vi det vist også?) og er i det hele taget meget imødekommende og venlige.
Jeg har i øvrigt været helt tilfreds med jeres arbejde, så tak for en god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2001
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map