Villa i Capo Vaticano i Calabrien

Casa Norelli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Norelli er en herlig lyserød villa med en hyggelige have og et dejligt indeklima. Villaen er rustikt og smagfuldt indrettet med materialer i sten og træ, og man kan se at der er blevet lagt sjæl i at gøre denne feriebolig et rart sted at være.

Nyd tilværelsen fra den ene eller den anden terrasse

Ved siden af villaen løber en vej som om sommeren er lukket for al trafik, så her er gode muligheder for at sidde og nyde tilværelsen på den store terrasse i haven. Dette gælder også tagterrassen på ca. 12 m² (den kan dog føles mindre), hvorfra man man har havudsigt, der dog skæmmes af en nødvendig el-ledning. Inden for kort afstand findes en skøn pool, som deles med seks andre huse i området. Ca. 100 meter borte finder man en trappe (godt 400 lidt stejle trin) der fører ned til en fin sandstrand.

Læs mere om Casa Norelli

Hus med 5 sovepladser (stueetage & 1. sal):
- Huset er på 80 m2 og er fordelt på to etager. Indretningen er flot med trægulv, smedejernsvindeltrappe og træmøbler. Man bør være opmærksom på, at huset ikke er egnet til små børn eller gangbesværede grundet vindeltrappen. Foruden to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng) og et lille opholdsrum med sovesofa til en person, har villaen to badeværelser med brus. Huset har en lille tagterasse med panoramisk udsigt, vaskemaskine, opholdsrum med satellit-TV og DVD, køkken og have med overdækket udeplads og naturligvis parkeringsplads.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map