Villa i Capo Vaticano i Calabrien

Casa Norelli

 
Casa Norelli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Norelli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Norelli er en herlig lyserød villa med en hyggelige have og et dejligt indeklima. Villaen er rustikt og smagfuldt indrettet med materialer i sten og træ, og man kan se at der er blevet lagt sjæl i at gøre denne feriebolig et rart sted at være.

Nyd tilværelsen fra den ene eller den anden terrasse

Ved siden af villaen løber en vej som om sommeren er lukket for al trafik, så her er gode muligheder for at sidde og nyde tilværelsen på den store terrasse i haven. Dette gælder også tagterrassen på ca. 12 m² (den kan dog føles mindre), hvorfra man man har havudsigt, der dog skæmmes af en nødvendig el-ledning. Inden for kort afstand findes en skøn pool, som deles med seks andre huse i området. Ca. 100 meter borte finder man en trappe (godt 400 lidt stejle trin) der fører ned til en fin sandstrand.

Læs mere om Casa Norelli

Hus med 5 sovepladser (stueetage & 1. sal):
- Huset er på 80 m2 og er fordelt på to etager. Indretningen er flot med trægulv, smedejernsvindeltrappe og træmøbler. Man bør være opmærksom på, at huset ikke er egnet til små børn eller gangbesværede grundet vindeltrappen. Foruden to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng) og et lille opholdsrum med sovesofa til en person, har villaen to badeværelser med brus. Huset har en lille tagterasse med panoramisk udsigt, vaskemaskine, opholdsrum med satellit-TV og DVD, køkken og have med overdækket udeplads og naturligvis parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Norelli

Læs personlige anmeldelser af Casa Norelli som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Norelli. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Paradisstrand

Store indkvartering og en stor strand næsten overfyldt.

Læs mere

Sara og familie fra Kbh. Ø boede på Casa Norelli i Capo Vaticano fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi havde en dejlig tur og har også været der før. Vi har også hele vejen igennem været meget glade for jeres service, så vi håber at komme afsted til Italien igen inden for længe :-)

Læs mere

Bedømmelse af Casa Norelli

Læs mere
 
search map