Feriebolig i Capo Vaticano i Calabrien

Casa Arco

 
Casa Arco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Arco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa dell’Arco ligger på klipperne over Capo Vaticano. Der er tale om et tofamilieshus, hvis anden halvdel er Casa Norelli. I gåafstand fra huset finder du spisesteder, caféer og de mest basale indkøbsmuligheder.

Adgang til fælles pool

Indgangen til husets egen terrasse sker fra gaden gennem en stor bue, der på italiensk hedder "arco" - deraf husets navn. Huset er omgivet af høje træer, der giver en dejlig skygge og frisk luft i sommerens varmeste dage. Gæsterne kan desuden benytte sig af et svømmebassin, som er fælles for dette hus og for tre andre, alle beliggende i dette villakvarter.

Læs mere om Casa Arco

Hus med 8 sovepladser:
- Huset er fordelt på to etager. I stueetagen er der rummelig opholdsstue, spisekøkken med opvaskemaskine og bord til 7 personer, et soveværelse med to enkeltsenge samt eget badeværelse og et badeværelse til med vaskemaskine, toilet og bruser. Endvidere er der udgang til husets terrasse. På første sal findes der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng og to badeværelser / toiletter.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Arco

Læs personlige anmeldelser af Casa Arco som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Arco. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Casa Arco

Læs mere
 
search map