Agriturismo i Capo Vaticano i Calabrien

Agriresidence Ninea

 
Agriresidence Ninea er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriresidence Ninea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Vaticano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriresidence Ninea ligger udenfor byen Ricadi (to km) på et udsigtspunkt i højderne over Capo Vaticano, hvorfra du kan nyde udsigten helt ud til Stromboli og de andre Æoliske øer og - på de klareste dage - det nordlige Sicilien og Capo Milazzo.

Familieferie i smukke omgivelser

Der er 14 bungalows med hver to lejligheder, som deles om et svømmebassin (25 x 10 m) og tilhørende solterrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over havet og solnedgangen over Stromboli, den evigt aktive vulkan. Ved bassinet er der også et børnebassin (10 x 4 m). Der findes desuden reception, bar, restaurant, legeplads samt parkeringsplads. Der er trådsløs internetforbindelse, men den rækker ikke altid til alle boligerne; hvis du tager din bærbare med til baren, er signalet imidlertid godt! Boligerne ligger i stueplan og har klimaanlæg, som kan benyttes på bestemte tidspunkter, værdiboks, fine soveværelser med smedejernssenge, pænt køkken med fire gasblus og privat terrasse.

Læs mere om Agriresidence Ninea

Strand tæt på

Stedets gæster kan også om sommeren leje parasol og liggestole på den nærliggende Baia d'Ercole strand (få km væk) hvor der også er bar og restaurant. Ved Agriresidence Ninea vil der desuden blive anlagt en køkkenhave hvor gæsterne selv får mulighed for at plukke egnens dejlige tomater, salat samt andet frugt og grønt.

Lejlighederne på Agriresidence Ninea

Lejlighed m. 2 soveværelser

Der er tale om nybyggede lejligheder af rigtig god standard på ca. 60 m². De består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og spisebord samt udtrækssovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Hvert soveværelse har selvstændigt airconditionanlæg. Fra stuen er der udgang til privat møbleret og overdækket terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map