Anmeldelser af Dolomiti sul Mare

 
Dolomiti sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dolomiti sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Briatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Dolomiti sul Mare

Læs personlige anmeldelser af Dolomiti sul Mare som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Dolomiti sul Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peder og familie fra Hesselager boede på Dolomiti sul Mare i Briatico fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Hej

Turen var o.k.
Hvad kan blive bedre:
1) Ved ankomst var der total kaos ved indcheckning. Måtte vente ca. 2 timer inden det blev. "min Tur", og først efter at have krævet, at der blev lavet en liste således at man havde en fornemmelse af hvornår det var ens "tur".
2) Engelsk/Tysk kundskaber. Det er næsten umuligt at kommunikere med personalet, og det uden undtagelse.De kan kun italiensk. Man skal ikke foregive at være et international og så kun kunne tale Italiensk...
3) Mere information om: Bytte håndklæder, TV, Restaurant, regler. Man kan ikke forvente at kunden ved eller skal gætte sig til al information.
4) Parasoller: Hvis man booker (Og sælger) en lejlighed til 4 personer, hvorfor så kun en parasol med to stole ?
Der var ingen problemer med at ligge med to parasoller og fire stole, hvis bare man IKKE spurgte.
Problemerne kom kun når man pænt spurgte......

Ovennævnte er irritations momenter, der på ikke har ødelagt ferien som sådan, men det er små ting, der kan forbedres uden det helt store. De kraftige regn og oversvømmelser kan ingen klandres for....

Vi er klar igen næste år.....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map