Feriebolig i Briatico i Calabrien

Dolomiti sul Mare

 
Dolomiti sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dolomiti sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Briatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dolomiti sul Mare er et flot feriecenter som ligger i en gammel smuk olivenlund i bugten St. Eufemia. Man kan visse af de fælles udendørsarealer se helt til Stromboli.

Feriecentret tilbyder blandt andet et flot pool område med børnebassin og jacuzzi, tennisbane, legeplads, bar med flot havudsigt og restaurant som primært serverer lokale egnsretter. Det er mod betaling muligt at benytte stedets møntvaskeri.

Læs mere om Dolomiti sul Mare

Stedets private sandstrand ligger cirka 5 minutters gang fra boligerne og her finder man parasoller, stole som man kan benytte. Det er også muligt at leje vandcykler og kanoer.

Lejlighederne er af nyere dato og er udmærket indrettet og der findes to typer hvor en type (A) har udendørs køkkenhjørne og den anden type (B) har indendørs køkkenhjørne. Alle har badeværelse med toilet og bruser og hårtørrer, TV samt udendørsareal. Lejlighederne af type A ligger ca. 300 meter fra havet og er udstyrede med loftventilator imens type B befinder sig ca. 500 meter fra havet.

Skjul teksten
 
 
search map