Ferieboliger og hoteller i Briatico

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den tidligere fiskerbys samlingspunkt er den lokale piazza, som emmer af vitalitet i de varme sommerstunder. Det meste af byen er placeret over havet med et flot udsyn over Det tyrrhenske Hav.

Briatico omtales første gang i de historiske kilder i det 12. århundrede. Byen som i dag har godt 4.000 indbyggere måtte dog genopbygges efter et jordskælv i 1783, men nogle enkelte rester af den gamle by kan stadig ses. Det inkluderer ruinerne af en middelalderborg vagttårnene nede ved kysten, som udgjorde en del af forsvaret mod invasioner. 

Her findes et mindre, men fornuftigt udvalg af restauranter, cafeer og indkøbsmuligehder. Knap en kilometer fra Briaticos piazza ligger en hyggelig sandstrand, og der findes flere gode sandstrande i området. Det er da også oplagt at leje en bil for at tage på en tur langs kysten til de mange andre små, charmerende byer. Der er for eksempel ikke ret langt til den stemningsfulde Tropea, som både har en dejlig strand og et stort udbud af restauranter.

Kort over Briatico

Klik på kortet og få et overblik over byen samt ferieboligernes beliggenhed. Du kan også se de største seværdigheder og afstande til lufthavne hvis du rejser med fly til Calabrien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, ferielejlighed eller villa i Briatico?

Hos In-Italia finder du et udvalg på flere hundrede ferieboliger i Italien, som inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Calabrien. Trods det store udvalg er det dog ikke spor svært at finde netop den feriebolig, som lever op til dine ønsker for ferien.

Du skal blot angive din feriedatoer i søgemaskinen øverst her på siden for at få en oversigt over alle ledige indlogeringsmuligheder i og omkring Briatico. Er du på udkig efter en bestemt form for bolig, kan du angive dette i de udvidede søgemuligheder. Her kan du blandt andet også angive ønsker til faciliteter og beliggenhed.

>> Hoteller og ferieboliger i Calabrien - sammenlign priser og bestil online

Læs mere om Briatico

Skjul teksten
 
 
search map