Biludlejning til skiferien i Italien

 

Henter indhold

Italien besøges bedst med bil, især hvis du ønsker at se de mest uspolerede (og derfor ufremkommelige) hjørner af landet under din rejse uden at bruge halve og hele dage i den kollektive transport.

Hos In-Italia har vi udforsket, hvad der er af muligheder, og har valgt at henvise til Autoescape på grund af brugervenligheden af deres webløsning og deres attraktive priser, som ikke går på kompromis med ønsket om at være lige så godt dækket forsikringsmæssigt som herhjemme. Du kan endog - og det anbefaler vi varmt - fjerne selvrisikoen helt ved køb af et lille tillæg til din forsikring, så du ikke overraskes af ekstra regninger, hvis du skulle komme til at ridse bilen, støde ind i andre eller på anden måde forvolde skade på køretøjet.

Klik her for at se priser og bestille din lejebil i Italien

Al henvendelse og bestilling af billeje sker direkte hos Auto Escape gennem ovenstående link. Vi giver således bare et godt råd til, hvor I efter vores mening finder de bedste priser og vilkår!
Bemærk: deres support foregår på engelsk.

Auto Escape, en børsnoteret fransk koncern, er en af Europas største formidlere af biludlejning. Auto Escape tilbyder billeje i 125 lande og har nogle af de bedste totalpriser på markedet. Deres priser er inkl. alle forsikringer, fri kilometer samt alle skatter og afgifter. Mod betaling af et relativt lille tillæg kan man sikre sig, at selvrisiko refunderes i tilfælde af skader på bilen.

 
search map