Biludlejning i Italien - sammenlign priser på billig billeje

 

Henter indhold

Bestil din lejebil i Italien, men læs først disse gode råd om biludlejning!

  • Vi anbefaler, at du altid bestiller en lejebil hos et anderkendt udlejningsselskab som Avis, Hertz, SIXT og Europcar. Du finder dem alle i ovenstående søgemaskine.
  • Lavprisselskaber som som f.eks Goldcar og Rhodium kan vi ikke anbefale, selvom de ofte har de billigste priser. Der er en årsag til, at de er billige, og at de har mange klager. Hos In-italia har vi i søgemaskinen blacklistet de værste biludlejningsselskaber, som vi har kendskab til. 
  • Læs altid lejebetingelser godt igennem, inden du bestiller din lejebil. Du finder aktuelle lejebetingelser i søgemaskinen.
  • Sørg for du har de rigtige forsikringer, og check om du er dækket via din rejseforsikring eller husstandsforsikring, inden du bestiller ekstra forsikring
  • Få svar på dine spørgsmål om leje af bil i Italien i FAQ - ofte stillede spørgsmål om billeje 
  • In-italia formidler udelukkende billeje igennem Auto Europe, og derfor skal samtlige henvendelser vedr. biludlejning ske til Auto Europe

Kontakt og information om Auto Europe

  • Auto Europe har kundeservice, der er åben 24 timer i døgnet året rundt. Kontaktinformation fremgår af din voucher fra Auto Europe. 
  • Auto Europe, der har europæisk hovedkontor i Munchen, har også dansk kundeservice, som du kan kontakte på telefon nr. 80 82 02 78

 

Biludlejning i Italien

 

Kør selv ferie til Italien

Har du i stedet lyst til at opleve Italien i din egen bil, så læs vores artikel med gode råd til kør selv ferie her.

Det kan være yderst praktisk at have en lejebil under dit ophold i Italien, hvis du da ikke lige er på storbyferie eller fx i Rom eller Venedig, eller du kører i din egen bil på ferie. I ovenstående søgemaskine kan du sammenligne priser og ledige lejebiler i Italien fra mere end 500 forskellige biludlejningsselskaber. Du finder biludlejning i samtlige lufthavne i Italien og i de større byer. Bemærk at du ikke lejer en bil igennem In-Italia eller Billejeinfo, men derimod igennem Auto Europe som er en af verdens største formidlere af billig billeje. Vi anbefaler altid, at du læser lejebetingelserne godt igennem, uanset om du lejer bil igennem Auto Europe eller en anden formidler af billig billeje f.eks. CarTrawler. Husk også at sikre dig hvilke ydelser, der indgår i lejen, f.x. gratis afbestilling, brændsstofpolitik, fri kilometer osv.

Gode råd om billeje

Vi kan ikke sige det ofte nok: Tænk dig godt om, når du lejer bil i udlandet! Sørg for at leje med fuld tank både ved afhentning og aflevering, sørg for at tegne de nødvendige forsikringer hjemmefra, og tjek din rejseforsikring, der ofte dækker ved billeje. Lad være med at vælge de billigste biler fra ukendte selskaber - der er en grund til, at de er billigere end kendte udlejningsselskaber, som f.eks. Hertz, Avis, SIXT, EuropCar, Maggiore for blot at nævne nogle.

Vil du have flere gode råd om leje af bil i Italien, så læs mere hos DR eller i ofte stillede spørgsmål om billeje hos Auto Europe

 
search map