Information om billeje i Olbia lufthavn

 

Henter indhold

Uanset hvem du vælger at leje bil hos er det vigtig altid at læse lejekontrakten grundigt igennem, og et godt tip er at bestille din biludlejning i Olbia hos et anderkendt selskab som f.eks. Avis, Hertz eller SIXT. Vælger du et af de meget billige udlejningsselskaber som f.eks GoldCar eller Interrent så kan du næste på forhånd være sikker på at de vil forsøge at opkræve dig forskellige ekstra gebyr. Helt generelt anbefaler vi at du aldrig benytter de mange lavprisselskaber. I søgemaskinen fra AutoEurope kan du sammenligne priser på udlejningsbiler fra alle firmaer i Olbia lufthavn. Her finder du også en oversigt med de foskellige typer af lejebiler og du kan læse hvad som er inkl. prisen på billejen f.eks fri kilometer. Lej en billig bil til din ferie i Italien, men gør det med omtanke du kan let blive snydt af de mange lavprisselskaber.

Vigtig information om biludlejning

Hos in-italia er vi specialister i ferieboliger på Sardinien og andre rejsemål i Italien og ikke i billeje. Derfor henviser vi til Auto Europe biludlejning som er en af de største formidlere af billeje i Olbia lufthavn. Vi gør også opmærksom på at In-italia ikke kan være behjælplig med spørgsmål og svar omkring billeje, men henviser til kundeservice hos Auto Europe som har åbent 24/7. Alle informationer om billeje i Olbia lufthavn og på andre rejsemål i Italien som du finder her på hjemmesiden er udelukkende skrevet som vejledende og vi tager forbehold for fejl og ændringer. Vi henviser altid til de aktuelle informationer i søgemaskinen fra Auto Europe.

>> Få mere information om biludlejning i Italien

 

Biludlejning i Olbia lufthavn på Sardinien

Biludlejningsfirmaer i Olbia Lufthavn

I ankomsthallen finder du en skranker fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Du kan således benytte internationale udlejere som Avis, Hertz og Europcar, men også adskillige lokale udlejere. Samlet set giver det dig en stor flåde af lejebiler i mange størrelser at vælge fra. Så hvad enten du har brug for en lille bil til to eller en rummelig minibus til en stor gruppe, har du god chance for at finde det i Olbia Lufthavn.

Reservation

Der er flere grunde til, at vi anbefaler dig at bestille billeje hjemmefra. For det første synes de fleste, at det er rart at have sikkerhed for, at der står en bil klar i lufthavnen. Men derudover har du også bedre chance for at få en bil i den ønskede størrelse ved at bestille i forvejen. Sidst, men ikke mindst, er det nemmere at sammenligne priser på billeje fra de forskellige selskaber i ro og mag derhjemme fremfor i lufthavnen.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved din biludlejers skranke i lufthavnen for at hente nøglerne til din bil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved. Information om afhentning af din lejebil vil fremgå af din billejevoucher.

Afstande fra Olbia Costa Smeralda Lufthavn

Motortrafikvejene på Sardnien gør det nemt at komme omkring. Vær dog opmærksom på, at vejene kan være af ringe beskaffenhed, hvis du forlader hovedvejene, særligt i bjergegnene. Fra Olbia Lufthavn er der følgende afstande:

  • Cagliari: 273 km - 2 timer og 47 minutter
  • Alghero: 135 km - 1 time og 42 minutter
  • Sassari: 101 km - 1 time og 18 minutter
  • San Teodoro: 29 km - 26 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Information Olbia lufthavn

Lander du i Olbia lufthavn, er det nemt at leje en bil og med den fortsætte videre til din feriebolig på Sardinien. Lufthavnen ved middelhavsøens nordøstlige kyst har gode vejforbindelser til de populære badebyer langs den smukke kystlinje, og med en lejebil kan du tage dig tid til at nyde turen. En ferie med billeje er naturligvis ikke kun en chance for at komme nemt til og fra lufthavnen, men også for at få en mere oplevelsesrig ferie. Sardinien byder således ikke bare på nogle af Middelhavets bedste strande, men også på masser af muligheder for at tage på udflugter til charmerende byer og naturområder.

>> Få flere informationer om Olbia lufthavn

Hotel, lejlighed eller villa

Har du brug for tips til valg af hotel, ferielejlighed eller villa til din rejse så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper også gerne med forslag til en rundrejse i bil på Sardinien.

Se det store udvalg af hoteller, ferieboliger og villaer i området omkring Olbia på Sardinien.

 

 
search map