Biludlejning i Bari lufthavn

 

Henter indhold

Se aktuelle priser på lejebiler i Bari lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Bologna lufthavn og alle andre byer og lufthavne i Italien. Du finder priser i ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe fra udvalgte biludlejningsselskaber i Bologna lufthavn. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt i Italien inden du bestiller.

Godt at vide når du lejer bil igennem Auto Europe

Jeg har samlet lidt informationer og gode råd til dig som skal bestille billig billeje i Bari lufthavn, men jeg vil også anbefale dig at læse vores side med gode råd om billudlejning fra Auto Europe generelt i Italien.

Hos In-italia er vi specialister i hoteller og ferielejligheder i Bari i Apulien og ikke biludlejning. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe biludlejning. Alle spørgsmål om leje af bil skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Få gode råd og informationer når du lejer i Italien

 

Biludlejning i Bari lufthavn

Information om Bari lufthavn

Ønsker du dig en ferie fyldt med spændende oplevelser i det sydlige Italien, er Bari Lufthavn - officielt Aeroporti di Puglia - et godt udgangspunkt. Hvis du i ro og mag vil udforske en af landets mest eksotiske regioner, Apulien, uden at skulle tænke på offentlig transport og køreplaner, er billeje i Bar Lufthavn det oplagte valg. Med en lejebil kommer du ikke blot hurtigt videre fra Bari lufthavn til din feriebolig. Din rækkevidde for dagsudflugter bliver også meget større, så du for eksempel også kan opleve seværdighederne i Apuliens naboregioner.

>> Se aktuelle flyafgange og læs mere information om lufthavnen i Bari

Biludlejningsfirmaer i lufthavnen

Et bredt udvalg af biludlejningsselskaber har udlejningskontorer i Bari Lufthavn, hvor de tilbyder biler i flere forskellige størrelser og mærker. Så uanset om du rejser med hele familien og har brug for en bil med mange siddepladser, eller du kan nøjes med en lille model, kan du finde en passende bil her. De fleste af biludlejningsselskaberne du finder i lufthavnen er selskaber, som du også vil genkende herhjemme fra såsom Hertz, Avis og Europcar. Men dertil kommer flere italienske biludlejere, som ofte kan have ligeså gode tilbud og service.

Bestilling af biludlejning 

Selvom du kan nøjes med blot at møde op ved udlejningskontoret og forhøre dig om ledige biler, anbefaler vi, at du bestiller din billeje hjemmefra. Ikke blot fordi du så er sikker på, at det er til at få en lejebil, men også fordi du så lettere kan sammenligne priser fra de forskellige udlejere af billig biludelejning. I søgemaskinen kan du nemt og hurtig sammenligne ledige lejebiler og priser på biludlejning i alle større byer og lufthavne i Italien.

Husk det altid er en god ide at læse lejebetingelser grundig igennem når du lejer bil og vi henviser altid til de aktuelle informationer du finder i søgemaskinen, hvorfor informationerne om biludlejning i Bari lufthavn her på siden også skal betragtes som vejledene og med forbehold for fejl og ændringer.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du starte med at henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet på udlejningskontoret vil sørge for at dirigerer dig videre til din bil, som er parkeret tæt ved.

Afstande i bil fra Bari Lufthavn

Det tager under en halv time at køre fra lufthavnen ind til centrum af Bari, men derudover giver lufthavnen placering nær motorvej A14 også nem adgang til de mange andre interessante byer og rejsemål i det sydlige Italien. Fra lufthavnen følgende afstande:

  • Monopoli: 60 km - 48 minutter.
  • Taranto: 105 km - ca. 1 timer og 17 minutter.
  • Lecce: 168 km - ca. 1 timer og 46 minutter.
  • Gallipoli: 205 km - 2 timer og 10 minutter.
  • Otranto: 216 km - 2 timer og 20 minutter.

*estimeret køretid uden trafik.

 

Hotel eller ferielejlighed i Bari i regionen Apulien

In-Italia er specialist i at arrangere ferie i Apulien, hvor du bor i udvalgte ferielejligheder, villaer eller hoteller. Uanset om du lejer en bil eller kører selv til Italien, er vi gerne behjælplige med at finde en feriebolig til din storbyferie i Bari eller på et af de mange andre rejsemål i regionen Apulien, der opfylder dine ønsker og behov. Af andre rejsemål i denne del af Italien kan kan bla. nævnes Molfetta og Bisceglie. Klik på nedenstående link, her finder du beskrivelser af alle ferieboliger, hotel-anmeldelser, tips til udflugter med eller uden bil samt anden nyttig information.  

>> Søg billigste pris på hotel eller ferielejlighed til din ferie i Bari

 
search map