Biludlejning i Bergamo lufthavn

 

Henter indhold

Se aktuelle priser på lejebiler i Bergamo lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Bergamo lufthavn og alle andre byer og lufthavne i Italien. Du finder priser i ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe fra udvalgte biludlejningsselskaber i Bergamo lufthavn. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt i Italien.

Leje af bil med Auto Europe 

Jeg har samlet lidt informationer og gode råd til dig som skal bestille billig billeje i Bergamo lufthavn, men jeg vil også anbefale dig at læse vores side med gode råd om billudlejning generelt i Italien, her finder du også information og kontaktinfo til Auto Europe. In-italia er specialist i ferieboliger og hoteller i Italien og derfor har vi valgt at samarbejde med Auto Europe når det gælder biludlejning. Samtlige spørgsmål om leje af bil skal derfor ske direkte til Auto Europe og vi gør opmærksom på at alle informationer omkring billeje i Bergamo og på andre rejsemål som du finder her på siden udelukkene er at betragte som en vejledning og at vi altid henviser til de aktuelle informationer du finder i lejebetingelserne når du søger efter priser i søgemaskinen.

>> Få gode råd og information om leje af bil i Italien

 

Biludlejning i Bergamo lufthavn

Information om Bergamo lufthavn

Bergamo Lufthavn der officielt kaldes Aeroporto Orio al Serio, ligger ikke blot tæt ved Milano og Bergamo, men har også gode vejforbindelser til Lombardiets mange andre interessante byer og seværdigheder. Billeje med afhentningen direkte i lufthavnen er derfor en chance for at med det samme at tage hul på en oplevelsesrig ferie og komme nemt frem til din endelige destination.

>> Se aktuelle flyafgange og læs mere information om Bergamo lufthavn

Bestilling af din lejebil

Trods det det forholdsvis store udvalg af biludlejningsselskaber, er det som regel en god ide at bestille din lejebil på forhånd. For det første er du så sikker på, at der er en ledig bil, når du ankommer. For det andet giver det dig bedre chance for at få opfyldt ønsker til en bestemt bilstørrelse, ekstraudstyr osv.

Husk det altid er en god ide at læse lejebetingelser grundig igennem når du lejer bil og vi henviser altid til de aktuelle informationer du finder i søgemaskinen, hvorfor informationerne om biludlejning i Bergamo lufthavn her på siden også skal betragtes som vejledene og med forbehold for fejl og ændringer. 

Biludlejningsfirmaer i lufthavnen

Selvom Bergamo ikke er en stor lufthavn, har den alligevel et godt udvalg af biludlejningsselskaber. Du kan således leje fra både store, kendte biludlejningsselskaber som Avis, Budget og Hertz, men også en række mindre, lokale selskaber. De fleste af selskaberne udlejer alt fra små personbiler til store minibusser med god plads til hele familien og baggage.

Afhentning af lejebilen

Med mindre andet er aftalt, får du udleveret din lejebil ved at henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnen. Personalet på udlejningskontoret vil så sørge for at dirigerer dig videre til din bil, som i de fleste tilfælde er parkeret tæt ved terminalen.

Afstande i bil fra Bergamo Lufthavn

Det tager kun knap et kvarter at køre i bil fra lufthavnen ind til Bergamos bymidte. Lufthavnens beliggenhed lige ved A4-motorvejen gør det derudover nemt at køre til de andre interessante byer og smukke naturområder i regionen. Fra lufthavnen følgende afstande:

  • Milano: 60 km - knap 1 time
  • Menaggio (Comosøen): 75 km - 1 time 50 minutter
  • Cremona: 73 km - 1 time og 15 minutter
  • Bardolino (Gardasøen): 111 km - ca. 1 time og 15 minutter.

*estimeret køretid uden trafik. 

Hotel eller ferielejlighed i Bergamo

Som tidligere nævnt er vi hos In-Italia specialist i at arrangere ferie i Italien, hvor du bor i udvalgte ferielejligheder, villaer eller hoteller. Uanset om du lejer en bil eller kører selv til Italien, er vi gerne behjælplige med at finde en feriebolig i Bergamo eller på et af de mange andre rejsemål i regionen Lombardiet, der opfylder dine ønsker og behov. Af andre rejsemål i Lombardiet kan bla. nævnes Gardasøen som er meget populær. Klik på nedenstående link, her finder du beskrivelser af alle ferieboliger, hotel-anmeldelser, tips til udflugter med eller uden bil samt anden nyttig information.  

Søg billigste pris på hotel eller ferielejlighed til din ferie i Bergamo

 

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Residence Liana

Torri del Benaco

search map