Agriturismo i Venosa i Basilicata

Tenuta La Maddalena

Værelset Ciliegia Værelset Uva Værelset Mela Værelset Girasole Værelset Pesca Værelset Hyppos Værelset Alloro
 
Tenuta La Maddalena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta La Maddalena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Venosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tenuta La Maddalena er et herligt landsted beliggende i smukke omgivelser i gåafstand fra den lille, men meget indbydende by Venosa. På gården finder du alle moderne faciliteter som pool og en god restaurant, der serverer lækre egnsspecialiteter som vildsvin og svampe.

God beliggenhed til mange udflugter eller til ren afslapning

At bo på La Maddalena er oplagt i forbindelse med en tur til bl.a. Apulien. Man kan gøre holdt her på vejen og tilbringe et par dage med at slappe af ved poolen, nyde den italienske atmosfære og besøge Venosa med de mange seværdigheder og hyggelige gademiljøer.

Læs mere om Tenuta La Maddalena

Egen vinproduktion og restaurant

Hele ejendommen tilhører to brødre, som har specialiseret sig på hver sin måde. Arnaldo er værten, der vil tage imod jer med den gæstfrihed, som syditalienerne er særligt kendt for. Og det er også Arnaldo, der bestyrer restauranten, hvor der serveres gårdens og områdets produkter helt efter traditionen fulgt med broderens gode vine.

Hyggelige værelser med aircondition

På Tenuta La Maddalena findes syv værelser i alt, Alloro, Ciliegia, Hippos, Mela, Olivo, Pesca og Uva. Der er ikke den store forskel på disse værelser, der alle vender ind mod den fælles gårdsplads, helt afsides fra restauranten, hvor også de lokale kommer og spiser. Alle værelserne er udstyret med lille køleskab, værdiboks, fjernsyn og aircondition samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map