Agriturismo i Venosa i Basilicata

Tenuta La Maddalena

Værelset Ciliegia Værelset Uva Værelset Mela Værelset Girasole Værelset Pesca Værelset Hyppos Værelset Alloro
 
Tenuta La Maddalena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta La Maddalena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Venosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tenuta La Maddalena er et herligt landsted beliggende i smukke omgivelser i gåafstand fra den lille, men meget indbydende by Venosa. På gården finder du alle moderne faciliteter som pool og en god restaurant, der serverer lækre egnsspecialiteter som vildsvin og svampe.

God beliggenhed til mange udflugter eller til ren afslapning

At bo på La Maddalena er oplagt i forbindelse med en tur til bl.a. Apulien. Man kan gøre holdt her på vejen og tilbringe et par dage med at slappe af ved poolen, nyde den italienske atmosfære og besøge Venosa med de mange seværdigheder og hyggelige gademiljøer.

Læs mere om Tenuta La Maddalena

Egen vinproduktion og restaurant

Hele ejendommen tilhører to brødre, som har specialiseret sig på hver sin måde. Arnaldo er værten, der vil tage imod jer med den gæstfrihed, som syditalienerne er særligt kendt for. Og det er også Arnaldo, der bestyrer restauranten, hvor der serveres gårdens og områdets produkter helt efter traditionen fulgt med broderens gode vine.

Hyggelige værelser med aircondition

På Tenuta La Maddalena findes syv værelser i alt, Alloro, Ciliegia, Hippos, Mela, Olivo, Pesca og Uva. Der er ikke den store forskel på disse værelser, der alle vender ind mod den fælles gårdsplads, helt afsides fra restauranten, hvor også de lokale kommer og spiser. Alle værelserne er udstyret med lille køleskab, værdiboks, fjernsyn og aircondition samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Tenuta La Maddalena

Læs personlige anmeldelser af Tenuta La Maddalena som ligger i Basilicata. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta La Maddalena. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Tenuta La Maddalena

På landet med fantastik mad

Værelset er rimelig standard. Omgivelserne og restauranten er rigtig gode.

Læs mere

Bedømmelse af Tenuta La Maddalena

Læs mere

Michael og Conny fra Odense Sø boede på Casa Dorsi B&B i Polignano a Mare fra d. 10. til d. 14. juli 2011, på Agriturismo La Maddalena i Venosa fra d. 14. til d. 16. juli 2011 og til slut på Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Man er altid hurtig til at komme til tasterne, hvis der skal klages, hvorimod det ikke er altid man får givet den ros som fortjenes. Det vil vi gerne lave om på.
Kort fortalt har turen været en helt igennem succes. Vi boede 3 forskellige steder (Casa Dorsi i Polignano, Agriturismo La Maddalena i Venosa og Residence Halesia i Santa Maria) og det var virkelig nogle rigtig gode steder, hvor vi i den grad følte os velkomne. I det hele taget er italienerne et meget gæstfrit folk og alle steder blev vi modtaget med åbne arme og følte os straks hjemme. Ingen steder føler man sig bare som en kunde, men som en gæst; der er forskel.

Det var ganske spændende at bo så forskellige steder. Uden at skulle fremhæve den ene frem for den anden, var det en super oplevelse at besøge La Maddalena og smage deres eminente køkken. Når man bestiller halvpension, har man en forventning om en fast menu, men nej; vi fik et menukort og kunne så vælge frit. Det var ganske enkelt et positivt problem, for hvad skulle vi dog vælge? Da valget var truffet og maden kom på bordet, var det bare perfekt, sikken et køkken! Og så med en flaske en deres egenproducerede rødvin, lige så perfekt let afkølet. Vi kan kun sige “prøv det”.

Og Casa Dorsi med Carlo som vært, jamen den mand er da skabt til det job, han stod på pinde for os fra vi kom til vi rejste, sørgede for få parkeret vores bil i en by med alt for få parkeringspladser, hjalp os med at arrangere en bådudflugt, vi selv havde lidt svært ved finde, viste os de bedste spisesteder og meget andet.

Og sidst men ikke mindst Residence Halesia, sikke en oase, så frodig og velholdt. Også her var værtsparret en gave, så helt og aldeles til for gæsterne. Hver dag kom de lige forbi og vandede haven, hilste på og hørte om alt var i orden. Ikke på nogen påtaget måde, man kunne tydeligt mærke at de mente det og i den grad levede og åndede for stedet og dets gæster.

Og så et par ord om in-italia som arrangør. Vi har prøvet en del efterhånden, men den service og professionalisme vi oplever hos Jer er uovertruffen. De steder I udvælger til Jeres “katalog” er tilsyneladende alle af høj standard. Vi har en gang tidligere benyttet os af Jer som arrangør og også her var vi yderst tilfredse. Så derfor vil vi ikke tøve et sekund med at benytte Jer igen, ligesom vi på det varmeste kan anbefale jer til andre, der går med planer om at besøge Italien.

Vi vil gerne slutte med at sige TAK for Jeres bidrag til en vellykket ferie. Vi vender tilbage.

Læs mere

Susanne og mand fra Beder boede på Agriturismo La Maddalena i Venosa fra d. 2. til d. 6. september 2010.

Vores oplevelse af at bo på La Maddalena i Venosa var overmåde god ! Det var et dejligt sted med meget imødekommende personale. Vi boede der 4 dage. Værelset var fint - da vi er rygere nød vi "gården" under solsejlet om aftenen efter diverse pragtmiddage med stedets egen vin. Ved ankomst følte vi, vi var havnet langt ude på landet, men næste dag opdagede vi, at Venosa lå lige bag os oppe af bakken ! Endda med en interessant ruin af et kloster med fine gamle søjler fra et tempel. Og en meget interessant minegolfbane, hvor boldene skulle skydes ind i diverse småkirker. Var dog lukket.

Selve Venosa by virkede til at begynde med lidt kaotisk, når man kørte bil - med de sædvanelige smalle gader i virvar, men det var en hyggelig lille by med borg og springvand, hvor vi kunne se befolkningens søndagspromenade. Området udenfor Venosa, når man er i bil, er enten de smukke bløde bakker med marker eller den frugtbare omegn omkring den udslukte vulkan M. Vulture. Man bør absolut besøge Monticchio-søerne og kører rundt om bjerget, hvis man er til smukke frodige naturscenerier. Og besøge de fine bjergbyer rundt i landskabet - Melfi med den store borg f.eks. Om aftenen kom vi ingen steder, da maden på stedet var super. Og da der var mange selskaber med lokale, der havde fødselsdag osv. fik vi ekstra underholdning af at se og opleve den italienske familie på slap line. Rigtigt sjovt ! Vi var også de eneste udenlandske turister på de kanter.

Sidste aften fik ejeren lavet vildsvin på lucansk til os - rigtig dejligt ! Vi var kun utilfredse med, Ryanair har skarpe regler om overvægt, ellers var vi kommet hjem med mange kasser af den gode vin fra markerne vi boede i. Så vi var absolut tilfredse med vores ophold- og synes vi fik rigtig gode rammer for vores oplevelser - og meget for pengene ! Det eneste vi kunne ønske os var, at vi havde kunnet tale lidt mere med beboerne og høre om vinbruget, men ingen talte mere end få engelske ord.Tak for formidlingen - vi vender tilbage en anden gang !

Læs mere

Anders og familien fra Frederiksberg boede på Agriturismo La Maddalena i Venosa fra d. 8. til d. 11. august 2009.

Begge steder (red. også residence Trivento i Palinuro) var alle MEGET imødekommende og serviceminded. Og i Venosa: Fantastisk god Mad!

Læs mere

Bedømmelse af Tenuta La Maddalena

Læs mere
 
search map