Anmeldelser af La Foresteria di San Leo

 
La Foresteria di San Leo er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Foresteria di San Leo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trivigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Foresteria di San Leo

Læs personlige anmeldelser af La Foresteria di San Leo som ligger i Basilicata. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Foresteria di San Leo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fremragende ophold med de sødeste værter

La fosteria er et fantastisk lille sted midt i bjergene. Udsigten over bjerge og dale er fantastisk, især om morgenen hvor morgendisen stadig ligger blødt nedenfor bakken.

Værterne er utrolig søde og imødekommende og forstår at gøre det hyggeligt. Morgenmaden er lækker og Vi vil anbefale at spise til aften også og smage “mamas” lækre traditionelle med af lokale råvarer.

Vi kommer i hvert fald igen.

Trivigno som feriedestination

Castelmezzano er en fantastisk flot by.

La Foresteria di San Leo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på La Foresteria di San Leo
Værelse Casa delle Ginestre
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Vidunderlig udsigt og fremragende service

Foresteria er smukt beliggende i de vidunderlige bakker og bjerge i hjertet af Basilicata. Vi boede i lejligheden med en stor terrasse med udsigt over dalen. Pepino og Maria Giovanna tog rigtig godt hånd om os og vores to børn (9 og 7) og gav os masser af brochurer og tips om udflugter. De sørgerede også for at vi mødte køerne på gården, og vi fik en chance for at både malke dem og lave ost. Tak igen for en meget dejlig ferie med masser af god mad og vin som prikken over iet!

La Foresteria di San Leo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Foresteria di San Leo
Treværelseslejlighed Terrazza med 4 sovepladser (med panoramisk terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Hanne og rejsefælle fra Valby boede på La Foresteria di San Leo i Trivigno fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Hver gang turen går til Italien, finder vi ferieboligen hos In-Italia. Det gør vi også næste gang. In-Italia har et godt udvalg og er super kompetente.

Turen gik denne gang til Midt- og Syditalien. Vi havde først et par overnatninger på agriturismo La Selvotta, Genzano di Roma. Det er et fint sted, hvor vi blev mødt med stor gæstfrihed. Stedet drives af en svensk/fransk kvinde, hvis svensk far også bor der. Vi spiste på stedets restaurant begge aftener. Det kan klart anbefales. Vi fik et par rigtig gode tip til ture i området. Præsentationen på In-Italias hjemmeside svarede til det, vi fik. Køleskabet på værelses kølede dog ikke særligt godt, men vi blev budt på koldt at drikke, hver gang vi mødte værtinden eller hendes far. Vi fik også et par flasker kold vand med til køreturen syd på + olivenolie. Det var et rart sted at tilbringe et par dage med stort og velholdt poolområde.

Herefter gik turen sydpå til Bacilicata til Trigvigno, La Foresteria di San Leo. Vi havde valgt stedet på grund af lejligheden Terrazza med den meget store terrasse med formidabel panoramaudsigt - og vi blev bestemt ikke skuffede. Det var formidabelt på alle tider af døgnet. Selve lejligheden var også superfin og veludstyret. Værtsparret taler ikke engelsk (men hun taler flydende fransk), men kan man et par gloser på italiensk, går det rigtigt fint. Vi fik fine tips til ture i området. Værtsfamiliens datter var på La Foresteria di San Leo fra om eftermiddagen, og hun taler en smule engelsk. Så hun kunne bistå, når det kneb med at forstå, hvad aftens menu bestod af. Selvom om vi havde valgt en lejlighed, spiste vi på stedet flere gange. Far og datter serverer og mor står for middagen - og den skal have de allerbedste anbefalinger for. Værtsfamilien bor på stedet og de var altid søde, hjælpsomme og imødekommende. Vi havde en fantastisk dejlig uge, det var en lang køretur, men det var det hele værd. Stedet ligger uhyre fredeligt.

Efter en uge i Bacilicata gik turen nord på igen til Lazio, Colli Sul Velino, Relais Villa d'Assio, hvor vi havde 5 overnatninger.

Selve Relais Villa d'Assio er et fint sted med imødekommende og venlig service, udsigten fra poolen er formidabel og området omkring poolen er kæmpestort, velplejet og fint. Vi havde valgt en lejlighed, Casale (familieværelse), fordi der er køkken. Vi nyder at gå på opdagelse i de lokale råvare og tilberede et enkelt måltid, som indtages på terrassen/i haven, mens vi nyder udsigten. Også de åbne vidder, den altdominerende natur og at Casale ligger lidt afsides i forhold til hotellet var tiltrækkende. Men man skal ikke vælge Casale på grund af køkkenet, og/eller, at det ligger lidt afsides. De åbne vidder og den altdominerende natur var på den tid af sommeren noget "amputeret" af de omkringliggende majsmarker. Vi vil anbefale, at man vælger et værelse.


Som In-Italia beskriver Casale, ligger standarden under hotellets standard.

Casale ligger ikke på selve Relais Villa d'Assio' område, men ca. 100 - 150 meter ud af landevejen i en indhegning omkranset af 2½ - 3 meter høje majs på 3 sider og landevejen på den sidste. Det skal bemærkes, at landevejen er relativt befærdet morgen og aften (lokaltrafik). Ikke at det var støjgener, men det var ubehageligt at gå de 100-150 meter af landevejen. Der blev kørt stærkt og den smalle vejkant var tilgroet, så man går på vejen.


Selve Casale var rent og pænt og der bliver gjort rent dagligt, fuldstændigt som på et hotelværelse. Men lugten i Casale er noget ram. Det er den samme som i en gammel kirke i Italien. Vi var nødsaget til at holde vinduerne åben og skabe gennemtræk for at kunne være der. Vi havde også døren åben den første dag/aften, men da vi fik besøg af Il topo (hvilket er naturligt da Casale ligger midt i majsmarken) holdt vi døren lukket - efter at den stakkels lille forskræmte mus var kommet ud. Vi så den ikke siden.


Vi er forberedte på, at køkkentøjet er af en beskeden beskaffenhed, men de få ting der var (2 gryder og 2 stegepander, intet andet), var af en meget ringe kvalitet og stegpanderne er værdiløse. Det ansporede os til at gå ud at spise. Vi kan anbefale den lille bjergby Labro ca. 5 km. fra Relais Villa d'Assio. Der er flere restauranter. Vi fandt en lille restaurant, hvor man kunne sidde ude og nyde den formidable udsigt. Mad og vin var enkel, god og meget billig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Mette og rejsepartner fra Dragør boede på La Foresteria di San Leo i Trivigno fra d. 1. til d. 2. august 2008.

Dejligt sted og smukt beliggende. Ejerne var umådeligt søde og imødekommende, og maden var virkelig god. Her var absolut eneste minus, at de ikke tog kreditkort på afrejsedagen pga. en dårlig telefonlinje (i denne sammenhæng heldigt at vi kun havde haft én overnatning), og vi ikke havde tilstrækkeligt med kontanter, da det var vores sidste dag på vej hjem. Desværre fandt vi først ud af det med den dårlige telefonlinje, da vi var på vej ud ad døren, og vores flyafgang fra Napoli tillod ikke ekskursioner for at finde en bank med lørdagsåbent. Vi gav dem alt hvad vi havde, hvilket desværre ikke var helt nok til at dække vores regning, og vi havde det ganske dårligt med det. Her talte ejerne heller ikke engelsk, men da fruen i huset talte fransk, kunne vi med vores kombinerede italiensk/fransk sprogkundskaber klare os ganske fornuftigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jytte and Jytte from Stenløse stayed on in from the 19th to the 26th of July 2008.

Thank you for asking about our trip to Trivigno and La Forresteria san Leo. It was a great success. Trivigno as a village does not have much to offer but is a typical small Italian village with friendly and curious inhabitants. La Forresteria was outstanding and a great success from the minute we walked in the door to the minute we left. The hospitality extended to us by the whole family was outstanding, service was perfect and friendly without being familiar. The views were extensive and very enjoyable.

The first morning we were shown maps and points of interest in the area with directions and recommendations. The food was excellent and the service corresponded with the quality of the food. We can absolutely recommend this others. (A note: at the Airport in Naples on the way home we met another of your customers who had spent one night there and they were equally happy.)

One small Minus: the restaurant is rustic and very romantic, however it would be much better in my opinion if the music level was reduced quite a bit. Driving in this area of Italy is quite pleasant as there is not much traffic and the area is not overwhelmed by large numbers of other visitors.

It would also be a good idea if your visitors knew a small amount of Italian or at least had a good phrase book along. The majority of inhabitants speak only Italian. Great fun for body language. :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map