Agriturismo i Trivigno i Basilicata

La Foresteria di San Leo

 
La Foresteria di San Leo er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Foresteria di San Leo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trivigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt iblandt Basilicatas storslåede bjerge finder du dette flotte rustikke landsted, milevidt fra støj og forurening. Rent geografisk befinder vi os mellem Potenza og Matera (regionen Basilicatas to største byer), 4 km fra den charmerende landsby Trivigno og kun 15 min. kørsel fra motorvejen.

Morgenmad af egne råvarer

Dele af huset er fra 1300-tallet og er indrettet til morgenmadsrestaurant og kaffesalon. Her sidder man i gamle grotter omgivet af kampesten og historiens vingesus. Værtsparret sætter en ære i at anvende egne råvarer i køkkenet, og faktisk kommer 80 procent af alle råvarer fra deres egen produktion, blandt andet oste og grøntsager.

Læs mere om La Foresteria di San Leo

Aktivitet eller afslapning. Valget er dit

Her modtages du med åbne arme og uforlignelig gæstfrihed af et værtspar, som har gjort stedet til deres livsværk. I området er der rig mulighed for aktiv ferie i form af ridning, trekking, mountainbike og udflugt til den smukke bjerglandsby Castelmezzano – alternativt kan man i fred og ro koble af og rense sjælen ved husets nyanlagte pool, i 830 meters højde over havets overflade, hvor der er udsigt over bjergene i alle retninger så langt øjet rækker.

Lejlighed eller værelse?

Der er 7 boliger i alt. I den gamle lade, som nu er blevet renoveret og istandsat, er der to dobbeltværelser og et firesengsværelse samt en firesengslejlighed med køkken, alle med møblerede terrasser. I hovedbygningen er der to dobbeltværelser og en lejlighed på 90 m².

Treværelseslejligheden Loggia Gialla med 4 sovepladser:
- Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 50 m². Den består af opholdsrum med køkkenhjørne og udgang til en overdækket terrasse med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejligheden Terrazza med 4 sovepladser:
- Lejligheden ligger på første sal er er ca. 90 m². Den består af selvstændig indgang, opholdsrum med flot hvælvet loft samt køkkenhjørne og udgang til en enorm terrasse med formidabel panoramaudsigt, soveværelse med dobbeltseng og eget bad / toilet samt udgang til den omtalte terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og stort badeværelse med toilet og bruser.

Et ophold på La Foresteria di San Leo får man maksimalt udbytte af uden børn – når man først har fået anbragt sig ved poolen eller på en af terrasserne, rører man sig ikke frivilligt ud af flækken.

Læs om værelserne på La Foresteria di San Leo

Skjul teksten
 
 
search map