Anmeldelser af Agriturismo La Collinetta

 
Agriturismo La Collinetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Collinetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nova Siri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Collinetta

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Collinetta som ligger i Basilicata. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Collinetta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marianne og familie fra Risskov boede på Agriturismo La Collinetta i Nova Siri fra d. 27. juli til d. 2. august 2006.

Vi har haft en rigtig god tur til Italien. Først vil jeg lige rose jeres hjemmeside, som jeg synes er meget brugervenlig. Jeg fandt nemt og hurtigt de oplysninger jeg søgte efter og blev også inspireret af jeres oplysninger om de områder vi besøgte.

Opholdet på " La Collinetta" ved Nova Siri i Basilicata var dejligt. Vi havde heldigvis bestilt et værelse med en stor terrasse, hvor vi havde 180 graders udsigt til vinmarker, olivenlunde, bjerge med småbyer og ude i horisonten kunne vi se havet. Et dejligt sted med flinke værtsfolk . Desværre syntes vi at aftensmaden på La Colinetta var for dårlig i forhold til den høje kuvertpris (25 Euro pr. person), men det var også det eneste skuffende ved stedet. Ofte spiste vi nede ved en af strandrestauranterne I Nova Siri Marina(fem km. derfra). Generelt kan man sige at Syditalien har et ret lavt prisniveau (hvilket vi sandede da vi afsluttede ferien med et par dage i Rom). Der er ikke ret mange udenlandske turister. Hvis man har behov for at prøve at begå sig med lidt italiensk er der rigelig mulighed for dette, da næsten ingen forstår eller taler engelsk eller tysk. En helt igennem god ferietur- tak for jeres andel af det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Jette og Jørgen rejste igennem Syd Italien fra d. 9. til d. 24. juni 2003. De boede på Agriturismo La Collinetta efter at de havde været i Cilento reservatet og i Calabrien og inden de kørte videre til Apulien. De skrev efter turen:

Flot ret ny agriturismo lidt inde i landet langt fra nærmeste nabo. Vores værelse var udmærket. (Der var mindsanten også aircondition og køleskab, hvilket var kærkomment i den stærke varme). Vi nød den storslåede udsigt over landskabet helt ned til havet fra den store overdækkede terrasse, der hørte til værelset. Det var et roligt og smukt sted med stort set ingen gæster ud over os. Der var en del frugttræer (abrikoser, pærer m.m.), som vi af vores flinke værtspar fik lov til at plukke frit fra. Den store flot anlagte swimmingpool var en pryd på stedet. Undertegnede, der bestemt ikke kan betegnes som en vandhund, overgav sig og hoppede gladeligt i det lune vand. Der var også en lille restaurant, hvor værtinden tryllede i køkkendet, og værten og hans søn serverede de udmærkede retter til absolut rimelige priser. Vi var på et par udflugter bl.a til de nærliggende hyggelige bjergbyer Nova Siri og Rotondella. Ca. 5km fra ejendommen var der en lang nyanlagt strandpromenade (næsten mennesketom) og en flot sandstrand. En længere tur til Martea med den facinerende huleby Sassi blev det også til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Martin og vennerne fra København tog en lang køretur til Syd Italien. De boede bl.a. på Agriturismo La Collinetta fra d. 15. til d. 18. juni 2002 efter at de havde været i Palermo og Borgo San Gregorio og inden de skulle til Napoli og Rom. Han skrev om stedet:

.... fra Palermo og Borgo San Gregorio....
Vi kan i særdleshed anbefale vingården i Nova Siri, Basilicata. 
Flinke værtsfolk, dog hjælper det lidt på forståelsen hvis man kan lidt italiensk.
Gården har en dejlig pool beliggende på en bakketop hvorfra man har udsigt over kysten plus de nærliggende byer. Det bliver svært at finde en pool med sådan en belliggenhed andre steder. 
Maden er primært fra gårdens egen avl og det smager supergodt. Det er rigtig italiensk landkøkken og gårdens egen producerede vin serveret til.
Der ligger en bjergby i nærheden der hedder Rotondella med en fantastisk beliggenhed. Der var rigtig gode udkigspunkter oppe fra byen og vi spiste frokost med antipasti og pasta + sodavand og mineralvand 3 personer for 190,00 kr.

.... til Napoli og Rom...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map