Agriturismo i Nova Siri i Basilicata

Agriturismo La Collinetta

 
Agriturismo La Collinetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Collinetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nova Siri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På en lille bakke i det sydøstlige Basilicata ligger gården La Collinetta. Her bor familien Ferrara, som har et alsidigt landbrug: de dyrker citrusfrugter, abrikoser, kirsebær og ferskner. De holder får og fjerkræ, og de laver honning og vin. I de sidste år har de udvidet aktiviteterne med modtagelse af gæster og restaurant.

På gården er der et svømmebassin (10x20 m), separat børnebassin, hesteridning, tennisbane og som sagt en restaurant, der laver traditionel calabresisk landbokost, fortrinsvis med gårdens egne produkter. Hvis man bliver træt af svømmebassinerne, er der kun små fem km. til havet.

Læs mere om Agriturismo La Collinetta

Agriturismo La Colinetta er også et godt udgangspunkt for udflugter til Basilicatas og naboregionerne Puglia og Calabriens mange seværdigheder. For blot at blive i Basilicata kunne vi nævne de gamle græske byer Metaponto og Policoro, der begge har mange spændende arkæologiske udgravninger at byde på. Det er også svært at komme uden om klippebyen Matera, der ligger en times kørsel herfra.

Gårdens værelser råder alle over eget bad. Ud over almindelige værelser i hovedbygningen, findes der også suiteværelser - ideelle til familier - som råder over to separate lokaler med fælles bad.

Skjul teksten
 
 
search map