Agriturismo i Montescaglioso i Basilicata

L'Orto di Lucania

 
L'Orto di Lucania er ikke tilgængelig i øjeblikket
L'Orto di Lucania er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montescaglioso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

L'Orto di Lucania ligger på sletten uden for Montescaglioso, ca. 10 km fra Matera og 30 km fra kyslinjen og strandene ved Metaponto. Ejendommen strækker sig langs Bradano-floden på 250 hektar jord, hvor der dyrkes korn, majs, tomater, auberginer, artiskokker samt oliven- og frugtplantager.

L'Orto di Lucania er kendt for sin traditionelle produktion af glas med konserves og syltede grøntsager i ekstra jomfruolivenolie, som også kan købes på stedet. På stedet, ca. 100 meter fra indlogeringerne, findes der et lille spisested, hvor man - mod bestilling - kan smage den lokale madlavning og gårdens produkter. Har man lyst til at plukke råvarerne selv, så kan dette gøres frit på gårdens jord. Landskabets farver er varme og levende takket være de solrige dage og vandkilderne, der gør området frodigt og produktivt.

Læs mere om L'Orto di Lucania

På gården er der 6 toværelseslejligheder, som ligger i tre sideliggende huse. Foran huset er der have, svømmebassin med børneområde og grill. Fælles vaskerum og strygejern står desuden til rådighed for gæsterne.

Lejlighederne er veludstyrede og pænt møblerede. De ligger alle i stueetagen og råder alle over aircondition og varmeanlæg. Mod bestilling kan man desuden få fjernsyn.
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser:
- Lejligheden består af opholdsstue med spisebord samt pejs og dobbeltsovesofa (bedst til børn), køkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og veranda.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Lejligheden består af opholdsstue med spisebord samt pejs og dobbeltsovesofa (bedst til børn), køkken, to soveværelser med to sovepladser hvert, badeværelse med toilet og bruser og veranda.

Vi anbefaler stedet til familier og par, der gerne vil besøge disse ukendte kanter af Syditalien og ønsker at tage udgangspunkt fra et behageligt og velholdt sted at bo. De gæstfrie brødre Beniamino og Fulvio, der bestyrer stedet, har virkeligt skab et bekvemt men enkelt opholdssted, med rige muligheder for afslapning og hygge.

Skjul teksten
 
 
search map